Obsidian, The Outer Worlds'ten 20 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınladı

Oyuna dair her şey son derece iyi görünüyor

Obsidian'ın duyurulduğu gün büyük heyecan yaratan yeni rol yapma oyunu The Outer Worlds'ten yeni bir video paylaşıldı. Obsidian, PAX East'te yaklaşık 20 dakikalık bir videoyla oyundan oynanış görüntüleri gösterdi ve bir kez daha gördük ki şu oyunu sabırsızlıkla beklemekte kesinlikle haklıyız.

Tabii yeri gelmişken oyunun ilk olarak 1 seneliğine yalnızca Epic Games Store ve Microsoft Store üzerinden satılacağını, sonrasındaysa listeye Steam'in de ekleneceğini belirteyim.

Videoda bize Nyoka ve Felix isminde iki karakter eşlik ediyor ve oyunun diyalog sistemini, bazı silahları, karakter kişiselleştirme sistemini görebiliyoruz. Hatta gösterilen silahlar arasında Mandibular Reaarranger isminde bir tanesi var ki bununla birisinin suratına vurduğunuzda suratı ya küçülüyor, ya da iki katına şişiyor. The Outer Worlds'te bolca buna benzer eğlenceli ve yaratıcı eşyalarla karşılaşacağımız kesin. Bu sahneyi 14:50 civarında izleyebilirsiniz.

The Outer Worlds'ün resmi çıkış tarihi henüz açıklanmadı ancak oyunun PC, PlayStation 4 ve Xbox One için çıkacağını biliyoruz. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum