Marvel'ın Yeni Filmi Shang-Chi'nin Çekimleri Avustralya'da Başlıyor

4. Aşamaya hazır olun

Avengers: Endgame'in ardından Marvel Sinematik Evreni büyük bir yenilenmeye gidecek. Aslında biz Endgame'i 3. aşama olarak biliyorduk ama yeni gelen "güncelleme" ile birlikte, Iron Man(2008) ile başlayıp Endgame(2019) ile bitecek olan dönemin yeni adı "Infinity Saga" olarak belirtildi. Yani artık koskoca bir dönemin sonuna gelip, yeni bir aşamaya geçiyoruz.

Dördüncü aşamanın yeni karakterlerinden birisi olacak olan Shang-Chi'nin hazırlıklarına başladığını 2018'in son döneminde öğrenmiştik. Filmin çekimlerinin de yakın dönemde başlaması bekleniyor. Gelen haberlere göre film seti Avustralya'da yer alacak. The Sydney Morning Herald'dan gelen habere göre, Marvel Stüdyoları 4700 Avustralya vatandaşına iş imkanı sağlayacak, 1200'den fazla yerel işletmeye de kaynak yaratacak. MCU'nun Avustralya'da yapacağı bu yatırımdan beklenen gelir ise 150 milyon dolar civarında. Yani MCU'nun Avustralya'ya gitmesi yerel halkın yüzünü güldürecek.

İlk kez 1970'lerin başında Jim Starlin ve Steve Englehart tarafından yaratılan Shang-Chi karakteri, Marvel'ın ilk Asyalı başrol süper-kahraman karakteri olarak tarihe geçecek. Filmin senarist koltuğunda Çin asıllı Amerikalı yazar Dave Callaham oturuyor. Filmin yönetmenliğini ise Destin Daniel Cretton yapacak. Filmin vizyon tarihi ve oyuncu kadrosu ise henüz belli değil.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum