Spider-Man: Far From Home, MCU 3. Aşamanın Son Filmi Olacak

Endgame beklerken, Spidey çıktı

2008 yılında çıkan Iron Man filmiyle başlayan Marvel Sinematik Evreni, büyük bir finale yaklaşıyor. Tabii ki bu final, filmlerin sona ereceği anlamına gelmiyor. Avengers: Endgame ile birlikte 22 filmlik bir Infinity Saga sona erecek. Yani en azından hepimiz öyle sanıyorduk. MCU'nun başında yer alan Kevin Feige'in açıklamasına göre Endgame, üçüncü aşamanın son filmi olmayacakmış.

Infinity Saga'nın aynı zamanda üçüncü aşamanınn sonunu getireceğini tahmin ediyorduk. Zira Endgame sonrası çıkacak tüm filmler dördüncü aşama filmleri olarak gözüküyordu. Bir tanesi hariç, zira Spider-Man: Far From Home, MCU'nun üçüncü aşamasının son filmi olacakmış.

Şangay'da yapılan bir hayran etkinliğinde Spider-Man: Far From Home ile ilgili konuşan Kevin Feige, "Far From Home, üçüncü aşamanın sonu olacak. Bunu ilk kez sizlere söylüyorum." diyerek Endgame'in üçüncü aşamanın sonu olmayacağını söyledi. Aslında Far From Home'un fragmanında yer alan detaylara baktığımızda, özellikle pasaporttaki tarihin silinmiş olması böyle bir ihtimal hep vardı. Belki de Far From Home, Infinity War'ın öncesinde geçen bir film olacak. Muhtemelen Endgame'in ardından yayınlanacak yeni bir fragmanda filmin geçtiği tarihle ilgili daha kesin bilgiler görme şansına erişiriz. Spider-Man: Far From Home, Türkiye'de 5 Temmuz'da vizyona girecek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum