Bazı Profesyonel Futbolcular Yeni Call of Duty'i Oynadılar Bile

Oyun da yakında duyurulur diye düşünüyoruz

Bu yıl çıkacak olan yeni Call of Duty oyunuyla ilgili çeşitli söylentiler var ama aslında oyunla ilgili net bir bilgi yok. Geçen sene, Black Ops 4'ün duyurulması 17 Mayıs 2018 tarihinde yapılmıştı ve bu oyunun birinci yılına yaklaşırken artık yeni oyunun duyurulması da yakınlaşmıştır diye düşünüyoruz.

Henüz basın ve Call of Duty alanında isim yapmış YouTuberlar yeni Call of Duty oyununu görmemiş olsa da, gören bir grup var: profesyonel futbolcular. Burada futboldan kastımız Amerikan futbolu, Activision düzenlediği çok özel bir etkinliğe tanınmış Amerikan futbolcularını davet etti ve onlara yeni oyunu oynattı. Elbette bu etkinlikten en ufak bir bilgi bile sızmadı ama futbolcular başta Twitter olmak üzere bu etkinliği #CallofDutypartner hastagiyle çeşitli sosyal medya hesaplarından paylaştılar.

Etkinlikten yayınlanan fotoğraflarda futbolcuları Call of Duty oynarken görüyoruz ama ekranları görünmüyor, arkaplanda da standart bir Call of Duty logosu görüyoruz.

Yeni oyunun isminin Call of Duty: Modern Warfare 4 olması bekleniyor ve çok büyük ihtimalle PC, Xbox One ve PS4 için çıkacağı duyurulacak. Etkinlikten diğer resimleri CharlieIntel sitesinin özel haberinde görebilirsiniz.

cod-new-1

YORUMLAR
Parolamı Unuttum