Half-Life: Alyx, Valve Index Satışlarını Patlattı

Stoklar tükenmiş

Yıllardır beklenen yeni Half-Life oyunu bildiğiniz gibi ortaya çıktı ve bunun yalnızca VR'a özel bir oyun olan Half-Life: Alyx olduğunu öğrendik. Valve'ın VR seti olan Index bu duyurudan son derece olumlu biçimde etkilendi diyebiliriz çünkü ürünün Amerika ve Kanada'da stokları tükeniverdi.

Zaten Valve'ın hedefi amiral gemisi olarak nitelendirilebilecek bir oyun çıkararak VR setini parlatmaktı ve bunda da başarılı olduğunu söyleyebiliriz. Oyun çıktıktan sonra satışlar daha da artacaktır hatta.

Steam üzerinden de satın alınabilen Index paketinde (elbette diğer Steam donanımlarında olduğu gibi ülkemizde mevcut değil, maalesef) VR başlık, Valve Index kontrolcüleri, iki takip istasyonu ve Half-Life: Alyx bulunuyor. Bu setin komple fiyatı 999$ gibi oldukça yüksek bir rakam. Setin temel fiyatı ise 499$ olarak belirlenmiş.

Hali hazırda Valve Index satın almış herkes, Half-Life: Alyx'e de ücretsiz olarak sahip olacak. Oyun, yayınlanacağı tarih olan 2020 Mart ayında otomatik olarak bu kütüphanelere eklenecek. Hatta bunun için Valve Index seti almanız bile gerek yok, sadece kontrolcülere sahipseniz bile oyun kütüphanenize ücretsiz olarak eklenecekmiş.

Valve geleceği VR'da arıyor gibi görünüyor, bundan sonra duyuracakları oyunları da aynı hedefe yönelik seçmeleri pek şaşırtıcı olmayacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum