Halo Dizisi İkinci Sezon İçin Hazırlıklara Başlamış

Fear the Walking Dead'den ilk transfer için görüşmeler başlamış

Paramount+'nın büyük bir heyecanla tanıtımlarını yaptığı Halo dizisi yaklaşık bir buçuk ay sonra yayın hayatına başlayacak. Daha önce Halo için birkaç kere mini diziler yapılmştı ama Paramount'un bu projesi kadar büyük çaplı bir işi ilk defa görüyoruz. Doğal olarak stüdyo da bu fırsatı olabildiğince değerlendirmek istiyor. Dizinin ikinci sezonu için hazırlıklar da şimdiden başlamış. Hatta yeni sezonun yürütücüsü için görüşmeler hız kazanmış durumda.

Fear the Walking Dead'in de yapımcılarından olan David Wiener ile temasa geçilmiş. Halo dizisinin yapımcısı Justin Falvey yeni sezonun onay aldığını duyururken dizinin geleceğine de ışık tuttu;

"Daha önce Flesh and Bone ve Fear the Walking Dead'de de görev alan David Wiener ile görüşme halindeyiz. Kendisi bizim ikinci sezonumuza yön verecek ve işleri yoluna koyacak. Halo ile ilgili nihai amacımız birkaç sezonluk bir dizi yapmak ve mümkün olduğunca fazla hikaye anlatabilmek. Elimizi daldırabileceğimiz çok sayıda kova ve keşfedebileceğimiz çok fazla karakter var. Ayrıca daha önce evrende yer alan karakterlerle yeni karakterleri de bir araya getiriyoruz. Tüm bu evreni düşününce bunun bir dünya oluşturucu dizi olduğunu söyleyebilirim. Umuyorum ki Halo'yu daha uzun süreler ekrana taşıyacağız."

Halo dizisinin doğrudan oyun hikayelerini takip etmeyip, kendine özgü bir evrende geçecek olması bahsi geçen yeni karakterler için de durumu epey yumuşatıyor. Dünya genelinde büyük bir hayran kitlesine sahip olan bir markaya sıfırdan bir şeyler eklemek çoğu zaman tepkileri de beraberinde getiriyor. Bakalım 24 Mart günü başlayacak olan Halo günün sonunda ikinci sezon için sabırsızlanmaya neden olacak mı? 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum