Halo Dizisi Master Chief'ini Buldu!

Oyunları çabuk harcamayın

Showtime'ın hazırladığı Halo dizisiyle ilgili haberler gelmeye devam ediyor. Dizinin başlangıç süreci odukça karmaşık bir dönem geçirmişti. Showtime'ın dizi için ilk başta düşündüğü yönetmen Rise of the Planet of the Apes ve TheEscapist filmlerinin de yönetmenliğini yapmış olan  Rupert Wyatt idi. Fakat Wyatt, takviminin dolu olması nedeniyle diziden ayrılmıştı.

Bir süre yönetmensiz kalan dizi, sonrasında yaşanan gelişmeler sonucunda Showtime dizinin yönetmeni olarak daha önce Peaky Blinders ve Black Mirror gibi dizilerde de yönetmenlik yapmış olan Otto Bathurstatamıştı. Bathurst aynı zamanda dizinin yapımcılığını da üstlenecek. Son gelen haberlere göre dizinin başrolü de belli oldu. Orange is the New Black dizisinden ve First Man filminden de hatırlayacağımız Pablo Schreiber, Halo dizisinde Master Chief karakterini canlandıracak. Dizinin senaryosuyla ilgili bazı gelişmeler geçtiğimiz hafta 343 Industries'in baş yapımcısı olan Kiki Wolfkill tarafından açıklanmıştı. Dizinin farklı ırklar, tarihler ve mekanlar içerebileceğini belirten Wolfkill, tüm bunları yaparken Halo serisinin sadık hayranlarına da saygı duyacaklarını belirtmişti.

10 bölümlkük bir ilk sezon ile karşımıza çıkacak olan Halo dizisinin yayın tarihi ise henüz belli değil. Pablo Schreiber'in yanı sıra dizinin kadrosunda belli olan diğer tek isim ise Kore asıllı Avustralyalı aktris Yerin Ha.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum