Halo Dizisi Yeni Yönetmenini Buldu

Sessiz, sedasız bir dizi yaklaşıyor.

Showtime'ın hazırlamakta olduğu Halo dizisiyle ilgili oldukça kaotik dönemler geçiyordu. Dizinin planlanan yönetmeni Rupert Wyatt, takvim nedeniyle diziden ayrılmış, ayrılmasının ardından da kanal yönetimini eleştirmişti. Fakat Showtime sonunda diziye yeni bir yönetmen buldu. Peaky Blinders ve Black Mirror gibi dizilerde de yönetmenlik yapmış olan Otto Bathurst dizinin yeni yönetmeni ve yapımcısı oldu.

2018 yılında çıkan Robin Hood filminin de yönetmeni olan Bathurst, Peaky Blinders döneminde BAFTA tarafından verilen "En İyi Yönetmen" ödülünü kazanmıştı. Geçtiğimiz yıllarda Showtime'ın program müdürü Gary Levine, dizinin Master Chief'i merkeze alacağını fakat diğer karakterlere de oldukça geniş bir yer ayıracağını belirtmişti. Showtime, Bathurst'ün gelişinin ardından diziyle ilgili bir açıklama yayınladı, "Halo'nun bu Showtime adaptasyonu, 2001 de çıkan evrenin içerisinde yer alacak. Epik bir 26. yüzyıl çatışması olan insanlık ve Covenant'ın çatışmasını işleyecek. HALO oldukça derin bir şekilde kişisel hikayelere de değinecek, aksiyona ve maceraya da yer verecek. Son derece iyi tasarlanmış bir gelecek vizyonuyla karşınızda olacak." diyerek dizinin geçtiği dönem ve hikayesine dair bilgiler verdi.

Showtime, henüz Halo dizisi için resmi bir çıkış tarihi vermiş değil. Fakat daha önceden gelen bilgiler dizinin 2019 yılında çıkacağı yönündeydi. Nitekim son dönemlerde yaşanan gelişmeler dizinin çıkışını biraz daha erteleyecektir. Muhtemelen 2020 yılı içerisinde Halo dizisi izleyicileriyle buluşur.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum