İddiaya Göre Halo: Infinite ve Age of Empires 4, 2020'de Çıkacak

Doğru olabilir mi sizce?

Microsoft'un E3'te dolu dolu bir sunum yapması bekleniyor. Herhalde sunumu en çok merak edilen firmalardan birisi olsa gerek. Geçtiğimiz gün Microsoft'un E3 programı ile ilgili bir sızıntı paylaşıldı. Bu sızıntı doğru çıkarsa, Microsoft beklentileri karşılayacak gibi. İddianın doğru çıkması ve uzun süredir bir haber alınamayan Age of Empires 4 gibi oyunların gösterilmesi halinde beklentiyi karşılamak yönünde önemli bir adım atmış olacakları söylenebilir.

NeoGAF'te 'Braldryr' rumuzlu kullanıcı tarafından paylaşılan bilgiler arasında Cyberpunk 2077 ve Gear 5 gibi oyunların yanında Halo: Infinte ve Age of Empires 4 ile ilgili bilgiler de bulunuyor. İddiaya göre; Microsoft E3'te Halo: Infinite'in 2020 tatil döneminde çıkacağını duyuracak. Oyun hakkında yeni bilgiler verilirken, hem mevcut hem de yeni nesil konsollar için çıkacağı bilgisi de paylaşılacak.

Age of Empires 4 için ilk oynanış videosunun paylaşılacağı ve çıkış tarihinin 2020 olarak ilan edileceği de ileri sürülüyor.Bunun haricinde yeni Fable oyununun duyurulması, The Outer Worlds'ün çıkış tarihinin ilan edilmesi gibi başkaca iddialar da mevcut.

Bu iddialardan hangileri tutar, yapılan duyurular ile Microsoft spot ışıklarını üzerine çekebilir mi, merakla bekliyoruz. Yakından takipteyiz.

YORUMLAR
gespensterpanzer
21 Mayıs 2019 02:00

Bunu öğrenmemiz kötü oldu, geçmiyor günler.

Rigbone
20 Mayıs 2019 16:31

Çıksa da oynasak 4. oyununu civilization oynamaktan ciğerim soldu bu bünyeye bir age of iyi gider.

Parolamı Unuttum