Halo Infinite'e Battle Royale Modu Mu Gelecek?

Çarşı pazar karışır

Halo Infinite'in beta süreci tamamlanırken ortaya atılan iddiaların ardı arkası kesilmiyor. Hafta sonu boyunca kendilerine geniş bir zaman aralığı yaratan veri madencileri, oyunun mekaniklerini test etmek yerine yerel dosyalara daldı. Ulaşılan ilk bilgilere bakılırsa Halo Infinite ile birlikte seri ilk kez battle royale moduna kavuşmuş olacak.

Beta sürecindeki dosyları kontrol eden madenciler, pek çok oyuncunun haberi bile olmayan bazı bilgileri ortaya çıkardı. Hatta bu bilgiler içerisinde hikayenin detayları ve pek çok önemli karar noktası bulunuyor. Yani okuyucularımızı spoiler çılgınlığı öncesi uyarıyoruz. Eğer oyunun tadını kaçırmak istemiyorsanız dikkatli olmanız gerekecek.

Fakat biz direkt olarak battle royale iddiası üzerine odaklanıyoruz. Şimdilik elimizde sadece bir ses kaydı bulunuyor olsa da bu ses kaydı pek çok şeyin habercisi olabilir. Buradan dinleyebileceğiniz bu kayıtta “battle royale” kelimelerini duyma fırsatı buluyoruz.

Tabii ki bu kadar ufak detaylardan genel resmi tahmin etmek neredeyse imkansız. Yine de Halo serisinin battle royale türüne yaklaşması çok da mantıksız görünmüyor. Belki bu hareket ile yeni nesil bir Halo topluluğu bile oluşabilir. Kim bilir?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum