Master Chief Collection ile Yeni, Yine, Yeniden Halo!

Microsoft sadık Halo hayranlarını unutmadı.

Microsoft konferansında duyurdukları Halo Master Chief Collection, Combat Evolved'dan Halo 4'e, serinin bütün oyunlarını 1080p olarak içinde barındıracak ve bunların arasında Halo 2, 10. yılı şerefine tamamen yenilenmiş olarak gelecek

. Aynı ilk oyunun yenilenmiş versiyonu gibi aynı anda iki farklı motor kullanıp, eski ve yeni grafikler arasında geçişe izin verecek. Bütün oyunların, multiplayer modlarından birşey kaybetmeden diske dahil gelecek olması oyunlara 100'den fazla multiplayer haritası vereceği anlamına geliyor. Paketin içeriği seri içinde sağladığı bütünlük açısından da oldukça takdire şayan bir özelliğe sahip; bütün seri tek bir arayüz üzerinde birleştirilmiş ve belli başlı bölümleri playlist halinde seçip oynama imkanı oyunculara tanınmış. Çoklu oyuncu modunda ise oylama yönteminin kullanılması tercih edilmiş.

Tabii Microsoft oyuncuları gazlama işini sadece nostalji üzerinden yapmayı planlamıyor; Ridley Scott'un elinden çıkma bir live action olan Halo Nightfall da paketin içinde gelecek ve Halo 4 ile 5 arasındak hikaye boşluğunu doldurma görevi görecek. 

Master Chief Collection'ın sağladığı bir diğer güzel imkan da Halo 5: Guardians betasına katılam şansını oyunculara verecek olması. Halo Master Chief Collection 11 Kasım'da piyasaya çıkacak ve fiyatı 60 dolar olacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum