HALO'nun TV Dizisi Oyunlardan Farklı Bir Hikayeyi Anlatacak

En azından Master Chief başrollerden birine sahip.

 2020 yılında Showtime ekranlarında yayın hayatına başlamasını beklediğimiz Halo TV Dizisi için yeni açıklamalar yapıldı. Kanalın Program Müdürü Gary Levine, IGN'e yaptığı açıklamada Master Chief'in hikayedeki ana karakterlerden biri olacağını söyledi, bununla birlikte dizide oyundakilerden farklı bir hikaye olacağını da sözlerine ekledi.

Farklı gezegenlerde ve zaman zaman da uzayda geçecek olan macerada Master Chief'e yoldaşlık edecek başka karakterler de yer alacak. Levine, "Bu dizinin türü bir hayli farklı kaçıyor diyebiliriz. Fütüristik, uzay tabanlı bir bilim-kurgu, ama bir fantastik hikaye değil. Dizi gerçekten büyük olacak. Senaryosu üzerinde uzun zamandır çalışıyoruz. Bu süreçte gerçekten ilginç bir şeyler yakaladığımızı düşünüyoruz. Karakterlerin ağırlığı ve derinliğiyle bu projenin Showtime'a cuk oturduğuna inanıyorum." dedi.

Sözlerine devam eden Gary Levine, "Bu proje için kasıtlı olarak bilim-kurgu ya da büyük savaş filmleriyle tecrübesi olmayan birini seçtik, çünkü bunlar zaten Halo Serisi'nin doğrudan içinde yer alıyor. Tabii bu beklentileri es geçmeyeceğiz, ancak sadece aksiyon dolu bir iş olsun istemiyoruz. Spartan zırhının altındaki karakterlerle, takım içi dramanın iliklerine kadar işlemek istiyoruz. Serinin hem Halo hayranlarına ulaşmasını hem de Showtime'ın drama hayranlarına ulaşmasını umuyoruz." ifadelerini kullandı. Levine oyunlardaki hikayeleri birebir takip etmeyeceklerini de söylerken dizinin kendisine ait bir anlatımı ve hikayesi olacağını da belirtti.

Dizinin yazarı Kyle Killen aynı zamanda yapım ekibinde de yer alıyor. Planet of the Apes'in yönetmeni Rupert Wyatt da 10 bölümlük ilk sezonda birkaç bölümün yönetmenliğini yapacak. Dizinin çekimlerineyse henüz başlanmadı. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum