Halo TV Dizisi Kendi Zaman Çizgisine Sahip Olacak

Oyunlarla aynı kanonda geçmeyecek

343'ün transmedya lideri Kiki Wolfkill, 2022 başında Paramount Plus kanalında gösterime girecek olan Halo TV dizisinin oyunlar ve kitaplarla aynı kanonda geçmeyeceğini, "Gümüş Zaman Çizgisi" ismindeki zamanda geçecek yeni bir hikayeyi anlatacağını söyledi. Wolfkill yeni bir zaman çizgisi yaratmalarının TV dizisi ve oyunlar için en iyisini olacağını da eklemiş.

"Ana kanondan farklı olduğumuz için buna Halo Gümüş Zaman Çizgisi diyoruz. Böylece hem ana kanonu, hem televizyon hikayesini korumuş olacak, her ikisini de evrimleştirebilecek ve birbirine müdahale etmeden kendi medyalarında ilerlemelerini sağlayabileceğiz" diyen Wolfkill, bu karardan son derece memnun olduğunu gizlemiyor.

Halo evreni sadece oyunlardan ibaret değil. Çok sayıda kitabı da var, çizgi romanı da, hatta anime serisi de. Bunların hepsi de aynı evrende geçiyor, buna bir de TV dizisini doğrudan bağlamaya çalışmak hem diziyi anlamayı zorlaştırabilirdi, hem de hatalar çok net göze batardı. Doğru bir seçim yapıp yapmadıklarını tabii ki diziyi izlediğimizde göreceğiz.

Halo TV dizisinde Master Chief'in farklı bir yüzünü de görecekmişiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum