Halo'nun Yaratıcılarından Marcus Lehto, EA Hakkında Söyleyecek İyi Bir Şey Bulamıyor!

Can yakan açıklamalar

Hatırlarsanız bundan bir hafta kadar önce EA'in, Ridgeline Games'i resmen kapattığını sizlerle paylaşmıştık. Bir dönemler Ridgeline'ın başında bulunan ve her fırsatta EA'den "kendisinin ayrıldığını" dile getiren Marcus Lehto, yapımcıya sert açıklamalarda bulundu.

Halo serisinin yaratıcılarından biri olarak bilinen Lehto, Battlefield serisinin senaryo modunu yönetmesi için göreve getirilmişti. Ridgeline'dan ilginç bir şekilde ayrılan ünlü geliştirici, EA'in küçülme haberlerine sert tepki göstermiş ve Ridgeline'daki geliştiriciler için üzgün olduğunu söylemişti.

Not been saying much here since I don’t have anything positive to say about EA, my recent departure, and how so many, including my team, are suffering due to the industry sweeping layoffs.

— Marcus Lehto 🇺🇦 (@game_fabricator) March 15, 2024

Uzun süredir sessiz olan Lehto, geçtiğimiz günlerde Twitter hesabı üzerinden bu sessizliği bozdu. Lehto, yaptığı açıklamada sessiz kaldığını çünkü "EA hakkında söylenecek iyi bir şey bulamadığını" ifade etti. Geliştirici aynı zamanda endüstrinin içerisinde bulunduğu durumu da eleştirdi.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum