Han Solo'nun Beyaz Perdedeki Geleceği Hayranlara Bağlı

Arz talep meselesi diyorlar

Çok yakında Solo: A Star Wars Story izleyici karşısına çıkacak. Herkes şahane bir film mi izleyeceğiz, yoksa Disney'i sağlam bir başarısızlık mı bekliyor diye merak ediyor. Disney cephesinde ortaya çıkan detaylar ise Han Solo'nun yeni bir seriyle karşımıza çıkabileceğine işaret ediyor.

Kısaca özetlemek gerekirse Disney'in genç Han Solo'ya hayat veren Alden Ehrenreich ile tam üç filmlik bir sözleşmeye imza attığı ortaya çıktı. Bu bilgi doğal olarak yeni bir üçlemenin hazırlıklarına başlandığı şeklinde yorumlandı. Han Solo'nun Leia ve Luke Skywalker ile tanışmadan önceki maceralarına daha kapsamlı bakacağımız konuşulur oldu. Fakat Disney cephesinden bu konuda herhangi bir açıklama gelmedi. Onun yerine Solo: A Star Wars Story'nin yönetmeni Ron Howard mikrofonu eline aldı ve şu sözleri sarf etti:

"Bence yeni bir seri olup olmayacağına izleyiciler karar verecek. Lucasfilm ve Disney'in oyuncu seçerken, özellikle genç yeteneklerle anlaşırken farklı ihtimalleri göz önünde bulundurduğunu düşünüyorum. Özellikle gençlerden bir bağlılık bekliyorlar ama bu net bir plan olduğu için değil. Tüm yaratıcı enerji ve tanıtım çalışması Solo: A Star Wars Story'e odaklanmış durumda."

Buradan anlıyoruz ki eğer seyirciler Solo: A Star Wars Story'i beğenirse, film gişede sağlam bir başarı elde ederse yeni Han Solo filmleri izlememiz fazlasıyla mümkün. En azından Disney'in her ihtimale hazırlıklı olduğunu söyleyebiliriz. Fakat sonuç istedikleri gibi olacak mı bilmiyoruz. Bunu öğrenebilmek için 25 Mayıs'a kadar beklememiz gerekecek

YORUMLAR
Parolamı Unuttum