Hani Prey'e PC İçin Demo Lazım Değildi Arkane? Prey'in PC Demosu Çıktı!

Arkane lafından döndü. Prey için PC demosu çıktı.

 Arkane Studios'un başkanlarından Raphael Colantonio zamanında bir açıklama yapmıştı ve oyunun PC için bir demoya ihtiyacı olmadığını söylemişti. Tecrübeli yapımcı "Steam'de oyunu satın alıp, oynayıp, birkaç saat oynadıktan sonra iade edebiliyorsunuz. Bu sebeple PC demosu gerekli değil." ifadelerini kullanmıştı. Tabii bu kararın alınmasında Colantonio'nun şirketi bir süre önce bırakması dabir etken olabilir.

Pek çok oyuncu gibi ben de bu açıklamayı doğru bulmamıştım ve sanırım Arkane Studios da sonunda bu kararından dönmüş. Zira oyunun ücretsiz denemelik sürümü sessiz sedasız bir şekilde Steam'deki yerini aldı. Oyun medyası demoyu keşfettikten sonra da mini bir duyuru yapıldı ve bir fragman paylaşıldı. Muhtemelen Arkane bu duyuruyu zaten yapacaktı, ancak oyun medyası durumu erkenden keşfedince mini bir karmaşa da yaşanmadı değil tabii. Artık Prey'in PC'de de bir demosu olduğu belirtildi. Prey'in ilk bir saatlik kısmını oynanabilir kılan demoda elde ettiklerimiz, oyunu Steam üzerinden satın alırsak gerçek oyuna aktarılıyor. 

AMD RX Vega'lar Sonunda Tanıtıldı!

Bununla birlikte oyuna yeni bir güncelleme daha eklendi. PS4 ile Xbox One sürümleri için demo halihazırda vardı, ancak kayıtlarımız ve başarımlarımız oyunu satın alırsak ana sürüme devretmiyordu. Artık konsolda da ücretsiz deneme süresi mevcut (demo yerine artık ücretsiz deneme sürümü diyor Arkane) ve bu süreçte elde ettiklerimiz oyunu satın alırsak bizimle kalıyor. 

> Prey'i Tam 7 Dakikada Bitirdi

YORUMLAR
Parolamı Unuttum