Harley Quinn'in Filmi Geliyor!

Başrolde tabii ki Margot Robbie

The Hollywood Reporter'ın klavyesinden bal damlıyor. Warner Bros Stüdyoları'na yakınlığı ile bilinen THR'da çıkan bir habere göre DC ve WB Harley Quinn filmi için çalışmalara başladı.

Haberde filmle ilgili bazı bilgiler paylaşıldı. THR'ın edindiği bilgilere göre hikayenin merkezinde Harley Quinn yer alacak, ancak film sadece onun üzerine kurulu olmayacak. Yani solo bir Harley Quinn filmi izlemeyeceğiz. Hikayede 'Birds of Prey' isimli kadın kahramanlar grubunun yer alması bekleniyor. Kötüler cephesinde de yine kadınların yer alacağı neredeyse kesin gibi. Filmin senaristinin adı henüz açıklanmadı, ancak kendisinin de bir kadın olduğu biliniyor. Filmde Batgirl'den Bumblebee'ye, Poison Ivy'ye, Huntress'a kadar pek çok kadın karakteri görme ihtimalimiz var.

Margot Robbie'nin Harley Quinn'ini henüz beyaz perdede göremedik, ancak Warner Bros ona bir hayli güveniyor olmalı. Kendisini DC Sinematik Evreni'nde ilk olarak, Türkiye'de 12 Ağustos'ta vizyona girecek olan Suicide Squad'da göreceğiz. 

Başarılı oyuncunun Warner Bros ile oldukça sıkı bağları bulunuyor ve Harley Quinn filmi için ilk fikri ortaya atanın da yine kendisi olduğu belirtiliyor. Robbie, 2015'te Will Smith ile Focus isimli filmde oynamıştı, aynı zamanda The Legend of Tarzan'da da Jane rolünde yer alıyor. 

hq-kimdir

DC'nin en önemli karakterlerinden biri olan Harley Quinn, ilk defa 1992 yılında Batman'in çizgi filminde bizlere kendisini tanıttı. Çizgi dizide o kadar çok sevildi ki bir sene sonra Batman'in çizgi romanında da kendisine yer buldu. Sorunlu bir ailede yetişen Harleen Quinzel, bu sıkıntıları daha iyi anlayabilmek için psikolog oldu. Arkham Asylum'da çalışmaya başladı ve bir süre sonra hastası Joker'e aşık oldu. Onun kaçmasında büyük rol oynadı ve kendisi de özgürlüğüne kavuştuktan sonra günümüze kadar uzanan bir suç partnerliğine adımını attı.

Joker kadar olmasa da kendisi de bir hayli deli ve acımasızdır. Yine de zaman zaman merhamet gösterdiği olmuştur. Batman ile olan hikayelerinde pek çok defa hafiften iyilerin tarafına da kaymıştır, ama en nihayetinde, neredeyse her seferinde kendini Joker'in tarafında bulur.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum