Harley Quinn ve Deadshot Injustice 2'de Yer Alacak

Suicide Squad'a teşekkürler

İyisiyle kötüsüyle Suicide Squad'ı geride bıraktık. Kimileri beğendi kimileri yerden yere vurdu.

Bizi ilgilendiren kısmı ise Suicide Squad'ın toplumun geri kalanı ile tanışmasının ardından daha popüler işlerde yer alması elbette. İlk etkisini oyun dünyasında görüyoruz. Merakla beklenen Injustice 2'de Harley Quinn ve Deadshot'ın yer alacağı Gamescom'da duyuruldu. İlk oyunda ve çizgi romanda hikayenin oldukça önemli bir parçası olan Harley Quinn'i yeniden görmek çok güzel.

Özellikle Joker'in sırtlanları Bud ve Lou ile birlikte! Bilmeyenler için kısa bir bilgi vereyim; Joker Batman: The Animated Series'de bu iki sırtlanı görüyor ve onları evlat ediniyor. Sebebi ise basit, sırtlanların avlanırken çıkarttıkları seslerin kahkahaya benzemesi! Harley de bu iki sırtlana "Joker ile bebeklerimiz" gözüyle bakıyor ve Joker onları beslemeyi reddettiğinde alıp Joker'den kaçırıyor. Sizleri bilmem ama ben Injustice 2'de Bud ve Lou'yu görmeyi planlamıyordum.

Görmeyi beklemediğim bir diğer karakter ise Deadshot'tı. Çizgi roman okurlarınca oldukça sevilen karakter Will Smith'in canlandırması ile nihayet popüler kültürün bir parçası olmayı başardı. Oynanış olarak ilk oyundaki Deathstroke'a oldukça benzediğini söyleyebilirim. Suicide Squad'da Deathstroke'un yerini çaldıktan sonra oyundaki yerini de ele geçirmiş anlaşılan. Deathstroke sevenler bir süre beklemesinler kendisini oyunda, artık sahne ışıkları Deadshot'ın!

YORUMLAR
Parolamı Unuttum