Harrison Ford, Indiana Jones 5 İçin Yeniden Kırbaç Kullanmayı Öğreniyor

Öğrenmenin yaşı yok

77 yaşındaki Harrison Ford, yeniden Indiana Jones'u canlandırmaya hazırlanıyor. Büyük çoğunluk kendisini Han Solo olarak hatırlamayı tercih etse de, Ford'un kariyer rolü olarak nitelendirdiği ve bağ kurduğu karakterter Indiana Jones; bu yüzden olacak ki usta aktör 77 yaşında bile yeniden rol için ciddi hazırlıklara başlamış durumda.

Yeni filmi The Call of the Wild'ın tanıtımı sırasında Associated Press'e konuşan Ford, "Kırbaç kullanmayı her seferinde yeniden öğrenmem gerekiyor çünkü bu sürekli yaptığım bir şey değil. Sizinle tabii ki hikayeyi paylaşmayacağım çünkü bu iyi bir fikir olmaz. Ancak şunu söyleyebilirim ki Indiana Jones'un hayatında yeni gelişmeler göreceğiz, onun ilişkilerindeki değişimleri göreceğiz. Geçmişinin bir kısmının yeniden ortaya çıkmasına tanıklık edeceğiz. Bu oldukça iyi bir senaryo ve ben de sonucu merakla bekliyorum." demiş.

İlk Indiana Jones filmi Raiders of the Lost Ark'ın üzerinden neredeyse 40 sene geçti ve Harrison Ford halen ilk günkü gibi heyecanlı. Daha önce yaptığı açıklamalarda karaktere geri dönme fikrinin bile kendisini çok mutlu ettiğini belirten Ford için Indiana Jones 5 muhtemelen bir veda filmi olacak. Ancak Ford'un en büyük arzusu kendisinden başka bir Indiana Jones olmaması, tabii film hakları artık Disney'in elindeyken bu konuda ona bir teminat verilmesi oldukça zor gözüküyor. Yönetmenliğini yeniden Steven Spielberg'in üstleneceği Indiana Jones 5'in 9 Temmuz 2021'de vizyona girmesi bekleniyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum