Harrison Ford, Indiana Jones 5 Setinde Sakatlandı

Çekimler askıya alındı

Disney ile Lucasfilm arasındaki anlaşmadan sonra sadece Star Wars için değil, Indiana Jones için de yeni bir dönem başlamıştı. Star Wars adına tam beş sinema filmi bir de Disney+ dizisi izlediğimiz bu dönemde Indy tarafı sadece beşinci filme yoğunlaştı. Ancak Jones lanetli bir hazine almış olsa gerek ki filmle ilgili şanssızlıklar bir türlü stüdyonun yakasını bırakmıyor. Tam her şey yoluna girdi, çekimler başladı derken Harrison Ford sakatlandı!

İlk kez Deadline'ın duyurduğu habere göre çekimler esnasında bir dövüş sahnesinde Harrison Ford kendisini yaralamış. Omzundan yaralanan Ford'un durumunun ne kadar ciddi olduğu ise henüz bilinmiyor. Ancak çekimlerin bir süre aksayacağı kesin. 78 yaşındaki usta aktör daha önce de Star Wars: The Force Awakens çekimlerinde de ciddi şekilde yaralanmıştı.

Disney cephesinden konuyla ilgili bir açıklama da geldi. Harrison Ford'un tedavisine hemen başlanıldığını açıklayan stüdyo, önümüzdeki haftalarda gerekli düzenlemelerin belirleneceğini söyledi. Lucasfilm şimdiden çekim takvimini yeniden ayarlamak için çalışmalara başlamış. 29 Temmuz 2022 vizyon tarihine sahip olan film muhtemelen bu sakatlığın ardından ileri bir tarihe ertelenecektir. 

YORUMLAR
guplok
24 Haziran 2021 12:24

Üzdü

 

Parolamı Unuttum