Indiana Jones 5'ten Harrison Ford'un İlk Kostümlü Fotoğrafı Geldi

Covid, Indy'i de vurmuş...

Harrison Ford'un favori karakteri Indiana Jones yeniden beyaz perdeye geri dönüş yapmaya hazırlanıyor. Disney ile Lucasfilm'in ortak çalışmasıyla izleyeceğimiz Indiana Jones 5'ten set görüntüleri gün yüzüne çıkmaya başladı. Daha önce bir dublaj sanatçısı elinde Indiana Jones maskesini tutarken karşımıza çıkmıştı. Bu sefer doğrudan Indy'i görme şansına eriştik. Seneler sonra ikonik kostümünü giyen Harrison Ford pandemi önlemleri nedeniyle maskesini takmayı da ihmal etmemiş.

Görünüşe göre bu Covid illeti Indiana Jones'u bile vurmayı başarmış. Kariyeri boyunca tüm tuzaklardan ustalıkla sıyrılan Indy, bu kez tedbiri elden bırakmamış. Umarım Indy'nin bu davranışı herkese ilham vermeyi başarır. Fotoğraftaki diğer isimler ise Lucasfilm Başkanı Kathleen Kennedy ve yapımcı Frank Marshall. 2016 yılında Disney tarafından duyurulan beşinci filmde yönetmen koltuğunda James Mangold'u izleyeceğiz. İlk defa bir Indy filminde Steven Spielberg yönetmenlik yapmayacak. Ancak usta isim yapımcı koltuğunda oturarak markaya değer katmaya devam ediyor. 

Harrison Ford'un yanı sıra Mads Mikkelsen ve Thomas Krestchmann gibi isimlerin de kadrosunda yer aldığı beşinci Indiana Jones filmi 29 Temmuz 2022'de vizyona girecek. Kendisinden başka Indiana Jones'u canlandıran bir aktör görmek istemediğini çok kez dile getiren Harrison Ford'u birkez daha hazine peşinde görme ihtimalimiz pek yok gibi gözüküyor. O yüzden bu Indy performansı ve filmi epey ikonik olmak zorunda. 

YORUMLAR
Atlas Estrella
8 Haziran 2021 23:51

Yalnız dikkat, Indi burnunu açıkta bırakmış!

Parolamı Unuttum