Hawkeye Dizisi, Kate Bishop'unu Buldu Gibi

Çok yakışır

Marvel Sinematik Evreni'nin orijinal Avengers ekibinden Hawkeye hariç herkes kendi filmine kavuştu ya da kavuşacak. Disney/Marvel ortaklığının Hawkeye için düşündüğü şey ise bir dizi, Disney+ üzerinden yayınlanacak olan Hawkeye dizisinin Clint Barton'dan başka bir yıldızı olacak, o da Kate Bishop.

Dizide Clint'i MCU'da olduğu gibi Jeremy Renner canlandıracak. Kate Bishop içinse arayış sürüyordu, ancak aranan oyuncu bulunmuş olabilir. Variety'nin haberine göre Hailee Steinfeld, yeni dizide Kate Bishop olarak karşımıza çıkacak.

Daha önce True Gift ve Bumblebee gibi filmlerde de karşımıza çıkan Steinfeld'ın daha önceki Marvel işi ise Spider-Man: Into the Spider-Verse'de Gwen Stacy'i seslendirmekti. Kariyerinde bir Oscar adaylığı da bulunan genç aktris, MCU'nun gelecek planlarında yer alıyor da olabilir. Yeni nesil Avengers içerisinde Hawkeye'ın rolünü alması muhtemel Kate Bishop için seçilecek oyuncu, muhtemelen beyaz perdede de karşımıza çıkacaktır.

> Marvel Sinematik Evreni'nin Yeni Hedefi Ms Marvel

2021 yılının sonbaharında yayınlanmaya başlayacak olan dizi, beraberinde çok sayıda soru işaretini de getiriyor. Bakalım Clint Barton olarak bildiğimiz Hawkeye bu dizinin ardından hayalini kurduğu emekliliğe kavuşabilecek mi ve ondan boşalan yere Kate Bishop mı geçecek?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum