Hayatta Kalma Korku Oyunu Agony Ertelendi

Agony'yi oynamak isteyenlere kötü haber.

Madmind Studios'un geliştiriciliğini yaptığı FPS türündeki Agony, 30 Mart'ta çıkması planlanıyordu. Ekibin oyunun çıkmasına bu kadar az bir süre kalmışken halen sessiz kalması oyuncular tarafından pek memnun karşılanmadı. Sonunda Madmind ekibinden bir açıklama geldi ve Agony belli olmayan bir tarihe ertelendi.

"Maalesef 30 Mart'ın yayın tarihi olmayacağını size bildirmeliyiz. Oyunun son sürüm tarihi ile sizi en kısa sürede bilgilendireceğiz. Neden böyle bir şey yaptık? Agony'nin PS4, PC ve Xbox One'a gelecek olmasıyla birlite, hangi platformda olursa olsun oyuncuya en mümkün deneyimi yaşatmak için gereken son detaylarla yüzleşiyoruz. Bunun daha hızlı bitmesini dilerdik, ama Agony'nin piyasaya çıktığında alacağınız deneyimin hak ettiğiniz deneyim olmasını sağlamak için sizden sabretmenizi istiyoruz."

> Cehennem'de Geçecek Agony'den 12 Dakikalık Oynanış Videosu

Unreal Engine 4 oyun motoruyla yapılan Agony, Cehennem'de geçiyor. Renkli olmayan bir yapısı olan oyun PC, PlayStation 4 ve Xbox One için piyasaya çıkacak. Oyun daha öncelerde de 2017 senesinde çıkmayı planlasa da yine ertelenmekten kaçamamıştı.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum