Hayran Tepkileri Sharon Carter'ın Rolünü Değiştirmiş

Captain America 4 her anlamda çok değişik olacak

Marvel Sinematik Evreni artık sadece bir sinema evreni değil. Disney+ dizilerinin hayata geçmesiyle birlikte çok daha büyük bir hal alan MCU dizilerden de bolca etkilenecek gibi gözüküyor. WandaVision'ın ardından yayınlanan ve Captain America'nın mirasını konu alan The Falcon and The Winter Soldier dizisinde uzun bir aradan sonra yeniden gördüğümüz Sharon Carter'ın sinematik geleceği de dizi sayesinde şekillenmiş oldu. 

Gelen haberlere göre Marvel Stüdyoları normal şartlar altında Sharon'ı ön hazırlıkları devam eden Captain America 4 filminde baş kötü olarak kullanacakmış. Ancak hayran tepkileri gelince Carter'ın rolü de değişti. Dizideki haliyle oldukça fazla negatif yorum alan Sharon Carter yeni filmde baş kötü olmayacak ve yerine farklı bir süper kötü görev yapacak. Yine de filmde önemli rol alması beklenen Sharon'ın geleceği nasıl şekillenecek henüz belli değil. Ola ki Steve Rogers geri dönerse zaten Sharon'ın kötü olma ihtimali otomatik olarak ortadan kalkacak. 

Falcon & Winter Soldier'ın sona ermesinden kısa bir süre sonra açıklanan Captain America 4 ile ilgili henüz çok fazla bilgiye sahip değiliz. Sadece dizinin yaratıcısı Malcolm Spellman'ın senaryoyu kaleme alacağını biliyoruz. Sam Wilson'ın karakter gelişimi diziyle birlikte epey güzel işlenmişken Steve Rogers'ın bu filmde emeklilikten dönmesi biraz hayal kırıcı olabilir. Ancak arkaplanda Disney ile Chris Evans'ın yeniden bir anlaşma hazırlığında olduğu da bilinen bir gerçek. Steve Rogers evrene geri döndüğü yaşanacak kalkan krizi de MCU'nun bir diğer çözmesi gereken sorun. Captain America 4'ün henüz resmi bir vizyon tarihi bulunmuyor. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum