Hayran Yapımı The Last Of Us Part 2 Fragmanına Bayılacaksınız

Naughty Dog elinden çıkmış gibi

Her ne kadar The Last of Us Part 2'nin çıkış tarihi artık belli olmasa da oyuna karşı olan ilgide en ufak bir azalma olmadığını söyleyebiliriz. Aksine oyuncular belki dijital satışlara yeşil ışık yanar da oyuna erkenden kavuşacağımız açıklanır diye bu sıralar Neil Druckmann'ın ağzının içine bakıyorlar. Druckmann, Twitter'ı aktif olarak kullandığı için (son zamanlarda kendisine sosyal medya detoksu uygulamaya başlamış olsa d) bu tür gelişmeleri de birinci elden oyuncularla paylaşan bir isim çünkü.

Druckmann'ın son paylaşımlarından biriyse bir hayranının hazırladığı The Last of Us Part 2 fragmanından bahsediyor. Cristian Drake isimli YouTube kullanıcısı neredeyse The Last of Us'a adadığı kanalında bu sefer bir fragman paylaşmış ve bu fragman cidden inanılmaz olmuş. Öyle ki bunun bir hayran yapımı olduğuna inanmak bile güç, sanki Naughty Dog'un ellerinden çıkmış gibi görünen, bir hayli başarılı bir fragman bu. Hatta Druckmann da bunu "o kadar iyi bir fragman ki sırf bunu paylaşmak için Twitter'a geri dönmek zorunda kaldım" diyerek paylaşmış.

"Wolf" ismindeki bu fragman şimdiye kadar yayınlanan fragmanlardan ve oynanış görüntülerinden parçaları müthiş bir ustalıkla birleştirmiş. Hatta ortalarda bir yerde Wayfaring Stranger çalmaya başlıyor ve müzik eşliğinde dramatik sahneler görmeye başlıyoruz.

Bakalım bu fragmanı siz de benim kadar başarılı bulacak mısınız?

YORUMLAR
Ghost AssassiN
15 Nisan 2020 01:38

Oyun yapısı gereği yeterince malzeme veriyor zaten.Aynı şekilde RDR 2'nin de yapısı böyle olduğu için onun da çeşitli videoları yapılmıştı diye hatırlıyorum.

ocelot1789
14 Nisan 2020 18:00

1:22 de giren şarkıyı canlı yayında Ashley ve Troy'un söylediği bir video vardı. Güzel düşünülmüş. Son 40 saniye biraz amatöre kaçmış ama kalan kısmı bayağı iyi. :)

Parolamı Unuttum