Haziran Ayında Çıkacak En Bomba Oyunlar

Haziran ayında güzel yapımlar yine bizlerle birlikte olacak.

Mayıs ayını geride bırakırken birbirinden güzel yapımlar ile karşılaştık. Artık ileriye bakmanın ve bizi nelerin beklediğini şöyle bir görmek gerekiyor. Haziran ayında bizi oldukça heyecanlandıran yapımlar arasında VampyrThe Crew 2 ve The Elder Scrolls Online içeriği Summerset gibi oyunlar bulunuyor. 

Şimdi isterseniz hangi oyun, hangi platforma, hangi tarihte çıkıyor bakalım;

Vampyr - 5 Haziran - PC / PS4 / XB1

vampyr-1

1918 Londra'sında geçen bu yeni rol yapma aksiyon oyun Vampyr’de, Jonathan Reid adındaki bir doktoru kontrol edeceğiz. İspanyol Gribi nedeniyle mahvolmuş şehirin sakinlerini kurtarmaya çalışırken vampir olan Reid'in karşısına çok zor bir seçenek çıkacak: Korumak için yemin ettiği insanların güvenliğini mi sağlayacak, yoksa kan açlığına boyun mu eğecek?

Life is Strange ve onun öncesinde piyasaya sürülen Remember Me ile tanıdığımız Fransız Dontnod ekibi, Vampyr’le bu sefer çok daha kanlı bir hikâye anlatmaya hazırlanıyor. Her görevin birden fazla sonu olduğu, rol yapma mekaniklerini aksiyonla harmanlayan Vampyr, 5 Haziran’da raflardaki yerini alacak.

Onrush- 5 Haziran - PS4 / XB1

onrus-1

GRID ve DiRT serilerinin yapımcısı, araba yarışı oyunlarının uzmanı Codemasters’ın yeni arcade yarış oyunu Onrush haziran ayında elimize geçecek en bomba yarış oyunlarından birincisi. Onrush ile birlikte aksiyonun her zaman içinde olup, sadece yarışmakla kalmayacak, aksine hayatta kalmaya da çalışacağız.

Daha çok off-road pistler ve arcade oynanış dinamikleri üzerine odaklanacak OnRush'un bir özelliği de, yapımcılarının eski Driveclub tayfasındaki isimlerden oluşuyor olması. O oyunun başarısızlığı sonrasında Sony, Driveclub'ın geliştiricisi Evolution'ı kapatmıştı. Sonrasında Codemasters'a geçen ekip, bakalım bize nasıl bir deneyim sunacak.

The Elder Scrolls Online: Summerset- 5 Haziran - PC / PS4 / XB1

elder-1

Macera tüm hızıyla devam ediyor. Elder Scrolls Online oyuncuları bu yeni macerada Summerset Adası'nı ziyarete gidecek. Ayrıca yeni büyücü yetenekleri, yetenek ağacı ve craft sistemleri de bizlerle olacak. 

Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr: 5 Haziran - PC

Warhammer-1

Oyun dünyasının asla değiştirilemez kuralları vardır. 5 Haziran’da, ‘her ay yeni bir Warhammer oyunu çıkmalı’ kuralınının uygulanmasını Warhammer 40K: Inquisitor – Martyr’le göreceğiz.  Martyr bir yıldan beri Erken Erişim’de yer almaktaydı. Kendisini özetlemek için kullanabileceğimiz en basit cümle, ‘Warhammer 40K evreninde geçen Diablo’ olur herhalde. Martyr, Warhammer’ın kendine has yapısı ve alt hikâyelerini, klasik aksiyon-rol yapma türüyle birleştirmekte. Diablo 3’ten, ilk çıkışından beri uzak duruyorsanız, Martyr ilginizi çekebilir.

Jurassic World Evolution - 12 Haziran - PC / PS4 / XB1

jurassic-1

Elite Dangerous ve eskilerden RollerCoaster Tycoon serisinin yapımcısı İngiliz stüdyo Frontier, bu sefer bizi Jurassic dünyasının tam göbeğine atmaya hazırlanıyor. Kendi Jurassic World’ümüzü inşa edeceğiz yahu daha ne olsun! Oyundaki ana hedefimiz 5 yıldızlı parklar inşa etmek. Bunları yaparken dinazorların DNA'ları ile oynayıp, onları serbest bırakabilir, davranışlarını kontrol edebilirsiniz. Tabii dikkat etmek gerekiyor, en nihayetinde bunlar devasa yaratıklar. İşler çığrından çıkabilir!

Lego: The Incredibles- 15 Haziran - PC / PS4 / XB1 / Switch

incredibles-lego-1

Oyunda şehrin Süper Suçlularını adalete teslim etmek için eşsiz Süper yeteneklerimizi kullanacağız. Aksiyon dolu hikaye bölümlerini ve Municiberg'i de içeren destansı bir merkez dünyayı araştırma imkanımız olacak. Ayrıca oyunun co-op desteği de olacak.

The Crew 2 - 29 Haziran - PC / PS4 / XB1

the-crew-2

Ah The Crew ah! Ubisoft'un, “yeni bir seri yaptık ama ilk oyunun kıvamını tutturamadık,” hastalığına yakalanan The Crew, kötü sürüş motoru ve ruhsuz oynanışı ile 2014'deki en büyük hayal kırıklıklarımızdan biri olmuştu. Ama Ubisoft ikinci oyunla bu sefer seriyi toparlayacak gibi. Hava, kara ve suda farklı araçlarla farklı pistlerde mücadele vereceğiz.

29 Haziran’da piyasaya sürülecek The Crew 2 ile yarışlarımızı sadece asfaltta değil, denizde ve havada da sürdüreceğiz. Zaten oyunun en önemli özelliklerinden biri de bu. Arabayla tam gaz ilerlerken karşımıza çıkan nehiri geçmek için tek bir tuşla bota, sonrasında da uçağa atlayabileceğiz. Bu geçişler çok akıcı olacak ve haritanın da vermiş olduğu geniş alan ile oynanış gayet zevkli bir hal alacak.

Crash Bandicoot N.Sane Trilogy - 29 Haziran - PC / XB1 / Switch

Crash-1

Crash Bandicoot N.Sane Trilogy, geri dönüyor. Daha kaliteli grafikleri ile birlikte artık eskisi gibi atlayıp zıplamak, maceradan maceraya atılmak çok daha zevkli bir hale bürünüyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum