HBO, Game Of Thrones'un Öncesini Anlatacak Targaryen Dizisinin Hazırlıklarına Başladı

Westeros'un üzerinde ejderha eksik olmaz

Game of Thrones'un son sezonu ve finali hayranlar tarafından pek beğenilmedi. Ancak olan oldu ve efsanevi bir dizinin sonuna geldik. Tabii ki HBO, Game of Thrones ile ilgili içerik üretmeyi bir anda bırakacak değildi, dizinin öncesini anlatacak çeşitli projeler için hazırlıklar başlatıldı. 

Bu yeni dizilerden belli olan bir tanesi ise Targaryen kralları hakkında olacak. Diziye de yardımcı olan Fire & Blood kitabında anlatılan önceki Targaryen krallarını konu alacak olan dizide, Aegon the Conqueror gibi isimler yer alacak. Westeros'un ilk hükümdarını da barındıracak dizi, Daenerys Targaryen'in kökenlerini de karşımıza çıkaracak.


Variety'nin haberine göre dizinin planlanan ilk senaryosu George R.R. Martin ve Ryan Condal tarafından düzenlenmiş. Dizinin orijinal seriden 300 sene öncesini konu alacağı ve House Targaryen'in kuruluş aşamasından itibaren işlenecek bir senaryoya bağlı kalacağı belirtildi. Bu diziyle birlikte duyurulan beş yan diziden bir yenisini de öğrenmiş olduk.

Game of Thrones'un uzun yıllar boyunca büyük bir hayran kitlesi tarafından sıkı bir şekilde takip edilmesi ve büyük beğeni toplaması şüphesiz HBO'yu bu yolda en çok teşvik eden şey. Ancak her güzel şeyin bir sonu olduğu gibi GoT'un da bir sonu olmalıydı diye düşünüyorum. Bakalım bu yeni diziler hayranlara bekledikleri o eski duyguları yeniden yaşatabilecek mi? 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum