HBO Max Bu Sefer De Red Hood Filmine Hazırlanıyor

Jason Todd'un intikamı

HBO Max'in açılması DC için yepyeni bir ekran alanının oluşmasını sağladı. Daha önce CW üzerinden oluşturulan Arrowverse kendi içerisinde bir evren oluşturmuştu. Şimdi sinema filmleriyle paralel ilerleyen DCEU'yu genişleten yapımlar HBO Max içerisinde kendine yer bulacak. Sadece dizi değil, yayın servisine özel DC filmleri de yolda. Bunlardan bir yenisi Batman külliyatının en sevilen karakterlerinden Red Hood'u merkez alacak gibi gözüküyor. 

A Death in the Family çizgi romanında Joker tarafından öldürüldüğünü sandığımız dönemin Robin'i Jason Todd seneler sonra Red Hood olarak geri dönüp bir anti-kahramana dönüşmüştü. Daha önce çeşitli oyunlar ve animasyon filmlerinde de Red Hood'u gördük ama tek başına bir filminin gelecek olması epey heyecan verici. İlk olarak The Hashtag Show'un duyurduğu habere göre Red Hood filmi için senaryo yazılmaya başlanmış. 

Red Hood'un yanı sıra bir başka eski Robin, Nightwing de ilerleyen dönemlerde HBO Max üzerinden film olarak karşımıza çıkabilir. Henüz çok taze olan bu iki Robin filmiyle ilgili ilerleyen dönemlerde bolca detay duyarız. Akıllardaki en büyük soru ise bu eski Robinlerin bir noktada yeni dönem Batman'i ile nasıl bağlanacakları. DCEU ile ilgili önümüzü görebilmek için Flashpoint hikayesini de merakla bekliyoruz. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum