HBO Max, James Wan'a Aquaman Çizgi Filmi Yaptırıyor

Tam kahvaltıda izlemelik

Çizgi romanlarla ilgili her şey son zamanlarda oldukça popüler bir hale geldi. Hatta iş öyle bir boyutta ki çizgi romanların kendileri sinema ve dizilerin gölgesinde kalmaya başladı. Yine de eskiden beri beni çizgi roman uyarlamaları konusunda en çok mutlu eden şeyler çizgi filmler. Marvel adına X-Men The Animated Series (1992) ve Spider-Man TAS (1994) serileri gerçekten harikaydı ve bir neslin karakterleri sevmesinde büyük rol oynadılar. DC de Batman TAS, Justice League ve Young Justice çizgi dizileriyle bizleri mutlu etmeyi başardı. HBO'nun yeni yayın servisi MAX da bu geleneği sürdürmek istiyor.

DC/WB ortaklığının gişede çok büyük bir başarı elde ettiği ve film politikasını değiştirmeye karar verdiği film olan Aquaman, devam filmiyle de karşımıza çıkacak. Ancak Warner Kardeşlerin karakterle ilgili planları bununla sınırlı değil. James Wan'ın yapımcılığını üstleneceği bir mini Aquaman çizgi dizisi, HBO Max için hazırlanıyor. Aquaman: King of Atlantis adıyla karşımıza çıkacak olan yeni çizgi dizi aynı zamanda animasyon filmlerle hayranları oldukça mutlu eden Warner Bros Animation ekibini de bünyesinde barındırıyor. Hem James Wan'ın hem de bu ekibin işin içinde olması heyecanlanmak için yeterli sebepler. 

HBO Max özgün içerik sorumlusu Sarah Aubrey, "Bu DC markası hayranların favorilerinden birisi ve oldukça tanınmış karakterleri ve dinamik hikayeleri içeriyor. Warner Bros. Pictures'ın gişede büyük başarı yakaladığı Aquaman ile birlikte King of Atlantis'in bizim çocuklar ve aileler için hazırladığımız programa heyecan verici bir ekleme olacağını düşünüyoruz." diyerek dizinin resmi onayını da vermiş oldu.

Bu yeni animasyon dizinin HBO Max'a gelecek olmasıyla birlikte DC Universe yayın platformunun geleceği de soru işareti altına girmiş oldu. Çünkü bu zamana kadar gördüğümüz özgün DC dizileri bu platformdan yayınlanıyordu. Muhtemelen yayın servisinin tam anlamıyla hayata geçmesiyle birlikte DC Universe'de gördüğümüz Titans ve Doom Patrol gibi diziler de yavaş yavaş HBO Max'a geçiş yapacaktır.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum