HBO Max'a Gelecek DC Dizilerinin İlk Posterleri Sızdırıldı

DC'nin yükselişi başlıyor mu?

Yayın servisleri giderek popüler bir hal almaya başlarken HBO da bu yeni akımda aktif olmaya karar verdi ve HBO Max ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Malum dönemin en popüler işleri çizgi roman uyarlamaları ve yeni yayın servisleri de bu fırsatları kullanmak istiyor.

HBO Max gelişiyle birlikte üç adet DC dizisini de bünyesinde barındıracak. Yeni bir Green Lantern dizisi, Strange Advantures isimli bir dizi ve DC Superhero High. Green Lantern dışında bu dizilerin içerikleri hakkında fikir sahibi olmak biraz zor. En azından resmi posterleri veya fragmanları gelene kadar ne olduklarını kestirmek güç. 


Vullein070 isimli bir Twitter kullanıcısı üç dizi içinde posterleri sızdırmayı başardı. Posterlerin kalitesi oldukça düşük ama ne oldukları üç aşağı beş yukarı belli oluyor. DC Super Hero High'da ikonik Superman hareketiyle gömleğini açan birisini görüyoruz muhtemelen bu dizide Superman gibi ikonik süper kahramanlarla ilgili içerikler izleyeceğiz. Diğer görsel ise uçan kahramanları gösteriyor karakterlerden bir tanes Hawkman'a diğeri de Martian Manhunter'a benziyor tabii kalite düşük olduğu içi kestirmek zor. Son görsel ile klasik Green Lantern yüzüğü GL'nin yeni dizisi için ilk poster.

HBO Max daha önce de büyük bütçeli DC filmleri yapabileceğinin sinyallerini vermişti. Çizgi roman uyarlamaları, potansiyel kullanıcıları yayın servislerine çekmek için oldukça kuvvetli bir silah hemen hemen her yayın servisinde bu tarz uyarlamaları görmek mümkün. Bakalım Mayıs 2020'de yayın hayatına başlayacak HBO Max'ın geleceği nasıl olacak? 

YORUMLAR
Ghost AssassiN
31 Ekim 2019 18:12

Düşük pixel'li, bulanık fotograf veya videolar daha mı çok merak uyandırıyor acaba merak ettim.Hem saçma, hem sinir bozucu bir şey bana göre.Merak ettirmiyor açıkçası.

Parolamı Unuttum