HBO Max'ın Yayın Tarihi Açıklandı, Yüksek Bütçeli DC Filmleri Yolda!

Savaşın yeni ayağı

Dünya genelindeki televizyon alışkanlığı günden güne değişim gösteriyor. Artık TV başına oturup bir şeyler seyretme devri kapanıyor. Yeni dönemde yayın servisleri ön plana çıkıyor. Netflix'in önlenemez yükselişiyle başlayan bu dönemde çoğu büyük firma kendilerine ait yayın servislerini kurmaya başladı. HBO da bunlardan birisi. 

HBO Max isimli yeni yayın servisinin yolda olduğunu biliyorduk. Son gelen haberler yayın tarihini de açıklıyor. HBO Max, 2020 yılının Mayıs ayında açılacak. Yayın servisi açılmasıyla birlikte geniş bir kütüphaneye sahip olacak. Bu zamana kadarki tüm DC filmlerini de bünyesinde barındıracak olan HBO Max, bununla yetinmek niyetinde de değil.


Variety'nin haberine göre yayın servisine oldukça önem veren HBO, bu servis için orijinal içerikler hazırlamaya başlayacak. Bunlardan en ilgi çekeni ise büyük bütçeli DC filmleri. Gelen haberlere göre Disney+'nın gölgesi altında kalmak istemeyen HBO, elinde bulundurduğu en değerli markalardan birisi olan DC'yi buraya adapte etmek istiyor. Hatta öyle ki sadece yayın servisi için, sinemada vizyona girecek filmlerin bütçesiyle yarışan DC filmleri yapmak HBO'nun hedeflerinden birisi. 

Disney+'dan gelecek Marvel ve Star Wars dizilerinin HBO'yu böylesine ciddi bir karar almaya ittiği ortada. Yayın servisi için adı geçen ilk film Greg Berlanti'nin uzun zamandır hazırladığı Booster Gold ve Blue Beetle filmi olabilir. Marvel ve DC'nin beyaz perdede süren savaşı yayın servislerine de yansıyacak gibi duruyor. Bakalım işin bu kısmından mutlu ayrılan kim olacak? 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum