HBO Max'ın Yayınlara Başlayacağı Tarih Belli Oldu

Friends, Doom Patrol ve çok daha fazlası

Daha önce bu zamana kadarki tüm DC filmlerini de bünyesinde barındıracağını açıklayarak dikkat çeken HBO Max yayın servisinin ne zaman açılacağı belli oldu. Buna göre HBO Max yayın hayatına 27 Mayıs tarihinde başlayacak ve aylık ücreti de 15$ olacak.

HBO Max'ın fiyatı rakipleriyle karşılaştırıldığında yüksek görünüyor. Yurtdışı fiyatlarını kıyaslayacak olursak Netflix aylık 10 dolar, Disney+ aylık 7 dolar, Amazon Prime ise 9 dolar alıyor. Ancak HBO Max'ın fiyatı şu an normal bir HBO aboneliğiyle aynı ve diğer WarnerMedia markalarını da içerecek, bu yüzden özellikle de HBO servislerini kullananlar için kabul edilebilir bir rakam olduğunu söyleyebiliriz.

WarnerMedia'nın sahibi olduğu markalar arasında DC Entertainment, CNN, TNT, TBS, truTV, The CW, Turner Classic Movies, Cartoon Network, Adult Swim, Crunchyroll, Rooster Teeth ve Looney Tunes gibi dev isimlerin bulunduğunu belirtmek lazım.

Sistemin açılış gününden itibaren çok sayıda orijinal içerik de sunulacakmış. Ayrıca Doom Patrol'ün 2. sezonu da bu yıl HBO Max üzerinden yayınlanacak.

Serviste Friends, The Big Bang Theory, South Park, Studio Ghibli animeleri gibi popüler yapımlar da yer alacak. Özellikle de Friends'in servisin en popüler içeriklerinden biri olacağı tahmin ediliyor.

HBO Max'ın gelecek seneden itibaren başta Avrupa ülkeleri olmak üzere çok sayıda ülkede yerelleştirilmiş içerik sunmaya başlaması planlanıyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum