Hearthstone'un Tüm Bonus Battlegrounds İçeriği İçin 30 Paket Kart Gerekecek

İlginç bir yaklaşım

BlizzCon'da Hearthstone için bildiğini gibi Descent of Dragons isminde bir genişleme paketi duyuruldu, ama bundan daha çok ilgi çeken şey oyuna eklenecek olan yeni oyun moduydu. Auto-Chess temalı bu yeni oyun modunun ismi Battlegrounds ve Blizzard'ın bu moddan beklentileri de oldukça yüksek.

Battlegrounds modu Hearthstone'a eklendiğinde tüm oyuncular bu moda ücretsiz olarak sahip olacaklar ve ana ekrandaki Modes düğmesine basarak bu modun olduğu ekrana geçebilecekler. Ana Battlegrounds deneyimi herkese açık ancak bonus Battlegrounds içeriklerine erişmek istiyorsanız o durumda kart paketleri toplamanız veya satın almanız gerekiyor.

"En yeni Hearthstone genişlemesinden paket toplayan oyuncular, aşağıdaki bonus Battlegrounds içeriklerine erişebilecekler" diyor Blizzard açıklamasında. Bu kart paketlerini ister parayla satın alabilir, ister oyundaki görevler veya etkinlikler yoluyla yavaş yavaş toplayabilirsiniz. 10, 20 ve 30 paket için farklı içerikler açılacağını ve sırf oyun içi ödülleriyle 30 paket toplamanın pe k de kolay olmadığını düşünürsek eksiksiz bir Battlegrounds deneyimi yaşamak için sabırsızlanan oyuncuların paket satın alması gerekecek.

> Blizzcon 2019 Hearthstone Panelinde Neler Gördük?

10 paket toplayınca Battlegrounds istatistiklerinizi görebilecek, 20 paket toplayınca maçın başında iki kahraman yerine üç kahraman arasından seçim yapabilecek, 30 paket topladığınızdaysa maçlar sırasında görsel mimik kullanabileceksiniz.

Elbette bu bonus içerikler Battlegrounds deneyimini çok fazla etkileyecek şeyler değil, yani istatistiğinizi görmeseniz veya mimik kullanmasanız da olur. Ama ikincisi aralarından seçim yapacağınız kahraman sayısını arttırdığı için en gerekli olanıymış gibi duruyor.

Battlegrounds hakkında detaylı bilgiyi Blizzard'ın kendi sayfasında görebilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum