Heavy Rain’i PC’de Oynamak İsteyenlerin Bekleyişi Sona Erdi

Haydi monitör başına:)

Quantic Dream tarafından geliştirilen Heavy Rain, çıkışının üzerinden 9 yıldan fazla zaman geçtikten sonra PC’lere de teşrif etti sonunda. Bugüne kadar oynamamış olanların da bir mazereti kalmadı artık :)

Oyunun PC versiyonu için paylaşılan bir de tanıtım videosu bulunuyor:


Oyunda, seri katil Origami Killer’ın peşine düşüyor, bir başka çocuğu kurban etmesinin önüne geçmeye çalışıyorduk. Farklı karakterleri yönettiğimiz kısımları, verdiğimiz kararlar neticesinde ulaştığımız farklı sonları ve genel olarak beğenilen hikayesi ile güzel bir oyun deneyimi sunuyordu.

Quantic Dream’in 22 Milyon $ gibi bir maliyetle geliştirdiği oyun 127 milyon $ gibi bir hasılat yaparak yapımcısının yüzünü güldürmüştü. Üzerinden neredeyse 10 yıl geçmesine rağmen yine de ilgi çeken bir yapım olmaya devam ediyor. Şimdi bir de PC versiyonu için 4K çözünürlük, 60 Fps, geniş ekran destekği gibi görsel güncellemelerle geliyor -ki bu sayede yaşını belli etmeden kendisini oynatmayı başaracak gibi duruyor.

Halihazırda Epic Games Store’a özel olarak satılan oyun için mega indirimler döneminde ön sipariş verenler, 40 TL gibi gayet uygun bir fiyattan satın almış oldular. Şu anda fiyatının 70 TL olduğunu görüyoruz ki bu da çok yüksek bir meblağ sayılmaz mevcut şartları düşündüğümüzde.

Bakalım PC oyuncularından nasıl tepkiler alacak. Takipteyiz.

 

YORUMLAR
m_i_a3678932
26 Haziran 2019 02:32

detroit ne zaman gelicek?

ilke_kurtlutepe
25 Haziran 2019 15:43

Seneye Steam'e gelince oynarım artık, hem oyunun 10. yılı olmuş olur.

Parolamı Unuttum