Heavy Rain'in Türkçe Yaması Yayınlandı

Şiddetli Yağmur

Daha önce de karşımıza Shadow of the Tomb Raider ve Metro Exodus çevirileriyle çıkan Anonymous çeviri grubu, yeni projeleri olan Heavy Rain çevirisini tamamladı.

4 Temmuz tarihinde başladıkları çeviriyi 1 Ağustos'ta tamamlayan grup, yamayı ücretsiz olarak oyunseverlere sundu.

PS4'e çıkışının üzerinden 9 yıl geçen Heavy Rain, geçtiğimiz günlerce Epic Games Store üzerinden PC için de çıkışını gerçekleştirmiş ve PC oyuncuları da bu ikonik oyunu oynama şansına erişmişti. Şimdiyse bu oyunu Türkçe oynama keyfi bizleri bekliyor.


Heavy Rain'de seri katil Origami Killer’ın peşine düşüyor, bir başka çocuğu kurban etmesinin önüne geçmeye çalışıyorduk. Oyunun tanıtım cümleleriyle şöyle:

Bu heyecan dolu psikolojik gerilimde dört farklı karakteri oyna. Bir sonraki adımını dikkatlice seç, çünkü vereceğin her kararın dramatik sonuçları olabilir.

Dört günlük gizem ve belirsizlikle birlikte, sadece "Origami Katili" olarak tanınan bir katil için aramalar başladı. Katil bu ismi, suç mahallerine bıraktığı katlanmış kağıtlardan dolayı aldı.

Dört karakterden her birinin kendi nedenleri var ve kendi yollarını takip ediyor. Onların eylemlerini yöneterek katilin kurbanlarına bir yenisini eklemesini önlemen gerekiyor. Bu hikayenin nasıl sona ereceği tamamen sana bağlı...

Heavy Rain'in Türkçe yamasını Anonymous'un duyuru sayfasından indirebilirsiniz. Dilerseniz oyunun ücretsiz demosunu da Epic Store üzerinden indirmeniz mümkün.

YORUMLAR
theL0rdofnoob
6 Ağustos 2019 15:31

[Bu yorum kullanıcı tarafından silinmiştir]

Parolamı Unuttum