Helldivers 2, Şimdiye Kadarki En Büyük Güncellemesini Alıyor

Demokrasinin yumruğu güçleniyor

Helldivers 2, son dönemlerde kan kaybediyor olsa da Arrowhead heyecanı bir kez daha artırmaya geliyor. "Escalation of Freedom" isimli yeni güncelleme, Helldivers 2 tarihinin en büyük güncellemesi olacak. Bu yama ile birlikte oyuncular uzun süredir istedikleri yeniliklere kavuşacak.

Öncelikle, oyuna yeni bir zorluk seviyesi ekleniyor. "CR 10: Super Helldive" seçeneği artık zorluğu çok daha yukarıya çıkartacak. Gireceğiniz riskin karşılığında bol bol ödül alacaksınız.

Ödül demişken, yeni Super Sample seçeneklerinin ekleneceğini de söyleyeyim. Normal şartlar altında belli taşlar altında bulabildiğiniz Super Sample'ların sayısı artacak. Lakin yeni Super Sample'ları böceklerin ya da robotların kurduğu yeni üslerden alabileceksiniz. Açıklamalara göre bu üsleri fethetmek pek de kolay olmayacak. Yani bunlar için hazırlıklı olmanız önemli.

Gelelim yeni düşman tiplerine... İlk olarak orijinal Helldivers'dan tanıdığımız Impaler oyuna ekleniyor. Spore Charger ve Alpha Commander da Terminid tarafına eklenen yeni düşmanlardan olacak. Automaton'lar ise yeni Rocket Tank desteğine kavuşacak. Tabii Arrowhead burada "sürprizlere hazır olun" uyarısı da yapmış.

Escalation of Freedom, 6 Ağustos'ta çıkış yapacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum