Helldivers 2'nin En Eğlenceli Özelliği Çıkışa Kadar Gizlenmiş

Gerçek zamanlı DM rolü!

Helldivers 2, günümüz oyunlarının neredeyse tamamında karşılaştığımız "sorunlu çıkış günü" sendromunu yaşadı. Yine de hızlı bir şekilde güncelleme alarak toparlayan oyun, şu sıralarda dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Arrowhead, oyunun her daim artan aksiyon dozajını diri tutmak için ilginç bir sistem geliştirmiş.

Geçtiğimiz günlerde Playstation'ın resmi YouTube hesabına röportaj veren oyunun yönetmeni Sagar Beroshi, bir süredir gizli tuttukları bir sistemden bahsetmiş. Beroshi'nin ifadelerine göre Helldivers 2, kendi DM'ine sahipmiş.

Arrowhead ekibinin sık sık FRP oynadığını ifade eden Beroshi, Helldivers 2'ye de bu hissi yansıtmak istemiş. Bunun için de oyun içerisine "dungeon master" sistemi eklenmiş. Yani zaman zaman bazı Arrowhead geliştiricileri oyunlarınızı izleyerek hikayenizin gidişatını değiştirebiliyor.

"Oyun içerisinde FRP hissini vermek elbette kolay değil. Fakat bu Helldivers 2 için planladığımız ve gerçekten önemsediğimiz bir şey."

Görünüşe göre oyunda zaman zaman devreye giren geliştiriciler, grubunuzun içinde bulunduğu senaryoya göre aynı bir dungeon master gibi değişiklikler yapabilecek. Öyle ki röportajdan önce oyunu deneyim eden Playstation ekibinin aldığı 500 kilogramlık bomba hediyesi, oyunu takip eden bir geliştiriciden gelmiş.

Helldivers 2'yi oynadınız mı?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum