Helldivers 2'nin Topluluk Yöneticisi 'Uyarısı' Nedeniyle Kovulmuş

Demokrasi için kendini feda etmek...

Henüz geçtiğimiz günlerde Helldivers 2'nin hafta sonu boyunca yaşadığı sıkıntıları derlediğim bir haber yazmıştım. Hatırlarsanız oyunun PSN zorunluluğu, pek çok bölgede Steam kütüphanesinden kalkmasına sebep olmuştu. Oyuncular da tepkilerini oyunu negatif incelemeler ile bombalayarak cevap vermişti.

Fakat haberde, bazı Arrowhead çalışanlarının oyuncuları bu duruma "devam etmesi" gerektiğini söylediğine de değinmiştim. Discord sunucusunda "lütfen iadelere ve negatif yorumlara devam edin, bu Sony'e karşı elimizi güçlendiriyor" diyen topluluk yöneticisi Spitz'in resmen kovulduğu ortaya çıktı.

Geçtiğimiz gün yine Discord üzerinden açıklama yapan Spitz, artık Arrowhead'in topluluk yöneticisi olmadığını resmen açıkladı. Açıklamanın tamamı şu şekilde:

"Takdir edersiniz ki bir topluluk yöneticisinin insanlara oyunu iade etmelerini ve negatif yorumlara devam etmelerini söylemesi doğru bir tercih değil. Tüm destekleriniz için teşekkür ediyorum. Bu ifadeleri kullanırken risk aldığımı biliyordum. Bu kararımın arkasında durmaya devam edeceğim. Nihayetinde benim işim topluluğu temsil etmekti. Ve bunu yaptığıma inanıyorum."

Biz de kendisine (O7) diyor ve teşekkür ediyoruz.

YORUMLAR
yrgn
11 Mayıs 2024 18:29

Spitz değil miydi telaşlanmayın PSN hesabı oluşturun bitti gitti gencolar diyip sonra gelen cevaplarla 100+ ülkede PSN hesabı açılamadığını öğrenince geri vites atan? Güle güle diyelim kendisine, önce araştırıp öğrensin ki doğru çözüm sunsun.

Parolamı Unuttum