Helldivers 2'ye 'İnceleme Grafiği' Pelerini Geliyor

İstedik, oldu.

Helldivers 2, yaşadığı en büyük sıkıntıyı gelir kapısına çevirmek üzere. Geçtiğimiz günlerde PSN zorunluluğunun açıklanması ile birlikte oyunun Steam notları dibe vurmuştu. Bu tepkinin ardından geri adım atmak zorunda olan Sony, Arrowhead'e yeni bir gelir kapısı açtı.

Arrowhead, ilerleyen günlerde Steam'de gördüğü negatif inceleme grafiğini bir pelerine çevirecek. Aslında bir şaka olarak başlayan bu tasarım, geçtiğimiz günlerde Arrowhead CEO'su Johan Pilestedt tarafından doğrulandı. Hatta ekip bu pelerini neredeyse tamamlamak üzere.

Pilestedt, kendi Twitter hesabından bu pelerinin ilk görüntülerini paylaştı. Sürprizi kaçmasın diye görüntüyü epey kırpan Pilestedt, pelerinin yakın zamanda oyuna ekleneceğini de söyledi. 

Bu arada, PSN karmaşasının ardından oyunun notlarının bir kez daha yükseldiğini de belirtelim.

YORUMLAR
Atlas Estrella
15 Mayıs 2024 11:26

Vay be, herkes ağız birliği yapınca nasıl da stüdyoya geri adım attırdılar. Biz de Türkçe dil desteği konusunda ağız birliği yapabilseydik kim bilir neler olurdu... Ama maalesef her kafadan bir ses çıkıyor. Kimi "git İngilizce öğren" diyor, kimi "Türkçe nene gerek?" Bu da ağız birliğinden ziyade bir kakafoniye yol açıyor. Bu yazı bundan sonra Türkçe dil desteği sunmayan oyunlara negatif inceleme yazılması yönünde herkese açık bir davettir. Şunların puanlarını pozitiften negatife düşürelim de anlasınlar hanyayı konyayı. Başka bir dilden anlamıyorlar çünkü.

Parolamı Unuttum