Hello Games, No Man's Sky'ı Geliştirmeye Devam Edecek

Bitmeyen oyun yapmışlar

No Man's Sky ve Hello Games'in hikayesini oyun dünyasını uzaktan yakından tanıyan herkes çok iyi biliyor. Oyun çıktığında kendisini bir keşmekeş içerisinde bulan stüdyo, bu cendereden bir şekilde çıkmayı başardı. O günden beri de oyunun adeta bir başarı hikayesi olduğunu görebiliyoruz.

Gelen her güncelleme ve ek içerik ile birlikte verdiği her sözü tutan Hello Games, burada durmayı da düşünmüyor. IGN'e konuşan stüdyo yöneticisi Sean Murray, No Man's Sky'da hala yapmak istedikleri şeyler olduğunu vurgulayarak gelecek güncellemelere işaret etti.

Ekibin yapmak istediği pek çok şeyi yaptığını ifade eden Murray, hala listelerinde pek çok içerik olduğunu ifade ediyor. Buna ek olarak ekipten gelen yaratıcı fikirleri değerlendirdiklerini de paylaşan stüdyo yöneticisi, "No Man's Sky ile işimiz bitmedi" ifadelerini kullanarak yüzümüzü gülümsetti.

Bu arada oyunun şimdiden Steam Deck üzerinde çalışacağı da netleşti. Sentinels güncellemesinin oyuna bu desteği getirdiğini anlatan Sean'ın kendisine özel bir Steam Deck'e sahip olduğunu da öğrendik...

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum