Henry Cavill Artık Superman Değil!

Geralt değil, Superman değil; Cavill rolsüz kaldı

İnternetin en yakışıklı Warhammer tutkunu, ekranlardan uzaklaşmaya devam ediyor. Önce Witcher serisinden ayrıldığını açıklayan Hollywood yıldızı, şimdi de ikonik rolü Superman'e dönüş yapmayacağını duyurdu. Fakat Witcher kararının aksine bu durum stüdyo tarafından gerçekleştirilmiş.

James Gunn'ın yeni DC planlarını duyurmasının ardından Henry Cavill de dün gece bir paylaşım yaparak artık Superman olmadığını açıkladı. Cavill, Instagram hesabından yaptığı açıklamada "az önce James Gunn ve Peter Safran ile toplantıdaydım ve size üzücü haberlerim var. Sonuç olarak Superman olarak geri dönmeyeceğim" dedi.

Gunn geçtiğimiz günlerde DC Studios eş başkanı Peter Safran ile birlikte DC'nin yol haritasını oluşturduklarını açıklamıştı. Bu yol haritasında sıradaki Superman filmi, gazetecilik mesleğinin erken zamanlarındaki genç bir Superman'i konu alacak.

Cavill ekim ayında stüdyonun Superman rolüne geri döneceğini söylediğini, ama bunun James Gunn ve Peter Safran'ın DC'nin başına geçmesinden önce olduğunu da eklemiş. "Nöbet değişimi olabilen bir şeydir. Buna saygı duyuyorum. James ve Peter'ın kuracak bir evrenleri var. Onlara ve bu evrende yer alacak herkese bol şanslar ve başarılar diliyorum" diyen Cavill'in bu karardan hayal kırıklığı yaşadığı çok açık.

Cavill geçtiğimiz ay The Witcher dizisindeki Geralt rolünü bıraktığını açıklamıştı. Bunun en büyük sebebinin ise Superman karakterine odaklanmak olduğu düşünülüyor, çünkü ekim ayında bizzat kendisi Superman rolüne döndüğünü resmen açıklamıştı. Hatta karakterin geleceğinin ne kadar parlak olduğundan da bahsetmişti.

Yaşanan tüm bu gelişmeler Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olmak sözünü hatırlatıyor açıkçası. James Gunn konuyla ilgili verdiği demeçte Henry'nin "hayranları" olduklarının altını çizerek gelecek projelerde kendisini tekrar görmek istediklerini ifade etmiş ama Cavill'i ileride hangi DC projelerinde görebileceğimiz meçhul. Superman cephesinde işler iyiye giderken oraya sıfırdan bir genç Superman ekleyip Cavill'i harcamak ne kadar doğru bir karar, onu da ileride görürüz.

YORUMLAR
Atlas Estrella
15 Aralık 2022 19:29

Cavill'i piç ettiler ama onun yenine tıfıl birini getirirlerse (ki daha önce getirmişerdi) süpermenin karizması sıfıra iner ve... ondan sonra neler olabileceğini ben bile tahmin edemiyorum.

Parolamı Unuttum