Henry Cavill, Geralt'a Dönüşüm Sürecini Anlattı

Bilmediğiniz iksirleri içmeyin.

Netflix'in The Witcher dizisi yayınlanan ilk fragmanının ardından beklentileri iyice yükseltti. Hem oyunların hem de kitapların hayranları diziye karşı büyük bir merak içine girdi. Kimi hayranlar fragmanı beğenmese de, genel çoğunluk başrolünde Henry Cavill'in yer alacağı The Witcher dizisini beklemeye başladı. 

Daha önce Superman olarak da izlediğimiz Henry Cavill, The Witcher dizisinin ana karakteri olan Geralt of Rivia'ya dönüşüm sürecini anlattı. Entertainment Tonight'a konuşan başarılı aktör dizinin yapım aşamasından öncesinde ve yapım sırasında sürekli dizinin yapımcılarından Lauren Schmidt Hissrich ile bağlantıda olduğundan bahsetti. Aynı zamanda The Witcher dizisinin yürütücüsü de olan Hissrich'in rolü seçmesinde büyük paya sahip olduğunu da belirtti. 


Karakterin yaratılmasında kitaplardan ilham aldıklarını belirten Cavill, "Kitaplarda karşımıza çıkan bir tarif vardı ve Lauren ile birlikte bu konuda çok fazla konuşma gerçekleştirdik. İki kere buluştuk, bunların dışında mail ve telefon aracılığıyla da görüşmeler yaptık. İlk buluşmamız bu rolün seçmeleri içindi. İlk düşüncemiz karakterin en büyük olayının gözleri ve saçı olduğu yönündeydi ve şunu söyleyebilirim ki saç uzun bir zaman aldı. Peruğu doğru bir şekle getirmemiz gerekiyordu. Sonrasında Jackie'nin olağanüstü işleri sayesinde benim saç kısmımı bitirebildik." dedi. 

Karakterin ten rengini ve makyajlarını ayarlamanın da zorlu bir süreç olduğundan bahseden Henry Cavill, "Bu oldukça çetrefilli bir işti. Ten rengini doğru bir şekilde ayarlamamız gerekiyordu. Benim makyajımda çalışan Alva, doğru dengeyi ayarlayabilmek için gerçekten çok çalıştı. Çok sayıda testten geçtik ve sonunda inanıyorum ki hepimizin memnun kaldığı bir işe imza attık." şeklinde konuştu. Kimse Henry'e Witcher olmanın kolay olacağını söylememişti zaten...

Lensleri takıp, çıkartmanın gözlerini acıttığından bahseden eski Superman, "Kontakt lensleri takmak ayrı bir iş, taktıktan üç saat sonra çıkarmak ise apayrı bir iş. Tamam lenslerle şahane gözüküyordum ama gözlerim biraz acımıştı. Ancak şunu söyleyebilirim ki kontakt lensler, karakteri yaşamanıza gerçekten yardımcı oluyor. Tüm bu işlemleri yaptıktan sonra Geralt olmaya bir adım daha yaklaşıyorsunuz." şeklinde konuştu. 

Netflix'in büyük merakla beklenen The Witcher dizisinin bu yıl içerisinde yayınlanacağını biliyoruz. Sekiz bölümden oluşacak olan dizinin ilk sezonu çok büyük potansiyel vaat ediyor. Dizinin kadrosunda Henry Cavill'in yanı sıra, Freye Allan, Joey Batey, Anya Chalotra, MyAnna Buring, Jodhi May, Lars Mikkelsen ve Björn Hlynur Haraldsson gibi isimler de yer alıyor. Dizinin ilk iki bölümünü ise Alik Sakharov yönetecek. 

YORUMLAR
üçyaşımdabaldursgateoynadım
1 Ağustos 2019 20:37

Çıksa da izlesek artık iki gözümü. Bu arada 6. kitabı önsiparişte haberiniz olsun :)

mserhatsari
1 Ağustos 2019 18:24

[Bu yorum kullanıcı tarafından silinmiştir]

Parolamı Unuttum