Henry Cavill, Superman Rolüne Geri Dönüyor!

Bıyık da geri dönecek mi?

DC hayranları uzunu zamandır bekledikleri Justice League: Snyder Cut'a 2021 yılında kavuşacak. Böylelikle "Snyder Evreni'nin" sonunu da öğrenebilmiş olacağız. Bu noktadan sonra evrene kaldığı yerden devam edecek olan DC/WB ortaklığı solo filmlere bir süre daha devam edecek. Ancak Warner Bros. cephesinden hayranları sevindirecek bir haber daha geldi. DCEU'da Superman'i canlandıran Henry Cavill rolüne geri dönüyor!

Henry Cavill ile WB önümüzdeki DC çizgi roman uyarlamaları filminde Superman'i canlandırması için yeniden anlaşmaya vardı. Ancak Cavill'in yeni dönemde alacağı rol tahmin edilenden epey daha farklı gözüküyor. Büyük umutlarla beklenen Man of Steel 2 için herhangi bir girişimi olmayan stüdyo, Superman'i daha farklı kullanacak. Tıpkı Marvel'ın Hulk'u kullandığı gibi filmlerde destekleyici karakter veya cameo olarak Superman'i kullanmak isteyen DC/WB ortaklığı henüz Cavill'in karakterinin hangi filmlerde yer alacağına ise karar vermiş değil.

Snyder Cut için yapılacak yeni çekimlerde de görev alacak olan başarılı aktör daha sonra DCEU'daki yeni kariyerine başlamaya hazırlanacak. Özellikle "CGI bıyıksızlığı" ile internette bir fenomen haline gelen Cavill daha sonra Witcher dizisiyle birlikte büyük bir çıkış yapmıştı. Şüphesiz onun dönüşü DC Sinematik Evreni adına da işlerin yoluna girmesi için büyük bir katkı sağlayacaktır. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum