Henry Cavill, Superman'in Geleceğine Odaklanmak İstiyor

Kafası karışık Superman

DC/WB ortaklığı 2013 yılında vizyona giren Man of Steel ile birlikte başarılı aktör Henry Cavill'i Superman olarak karşımıza çıkardı. Daha sonra Batman v Superman ve Justice League filmlerinde de Cavill'i yine ikonik rolde izledik. Tabii DC'nin bu yeni atılımının gişedeki başarısızlığı Cavill'i de bıktırdı ve uzunca bir dönem Cavill'in Superman olmayı bıraktığı konusunda haberler gündemde yer aldı. Hatta stüdyonun yeni bir Superman aradığı da gelen haberler arasındaydı.

Özellikle Amerika'da gündemi çok fazla meşgul eden bir konu var. Batman v Superman filminin yönetmeni Zack Snyder'in aslında filmi bambaşka bir şekilde çektiği ve vizyona giren filmden çok daha kaliteli olduğu yönünde iddialar var. Çoğu oyuncu bu konuda Snyder'e destek verirken Henry Cavill bambaşka bir açıklama yapmış ve Snyder Cut'ın var olduğundan haberi bile olmadığını belirtmiş.

Kevin McCarthy'e verdiği röportajda, "Ben herhangi bir Snyder Cut görmedim. Hatta Snyder Cut diye bir şeyin var olduğunu bilmiyorum bile. Eminim ki orada bir yerlerde bazı görüntüler vardır ve yıllar boyunca bir araya getirilmiştir. Ancak ben her zaman işlerin nasıl şekillendiğine bakarım bu durum benim geçmişimin bir parçası. Ben gelecekte neler olacağı hakkında konuşmak istiyorum, Superman'ın geleceğinden onu çizgi romanlardan alıp nasıl bir şekilde oynayabileceğimden bahsetmek istiyorum. Bu durum Man of Steel'de oldukça güzel bir şekilde olmuştu. Ben o filmi gerçekten çok seviyorum ve yapmak istediğim şey o filmin bıraktığı yerden hikayeyi anlatmaya devam etmek." diyen Cavill, Clark Kent'i canlandırmaya geri dönebileceğinin sinyallerini vermiş.

Bu konuda kesin bir şeyler söyleyemediğinin de altını çizen eski Superman, hayranlara tam anlamıyla umut ışığını yaktırmamaya özen göstermiş görünüyor. Bakalım DC/WB ortaklığı ilerleyen dönemde yeniden Cavill ile anlaşıp, başarılı aktörün istediği çizgide bir Superman filmi yapmayı düşünecek mi? Yoksa Henry için Clark Kent dosyası hiç açılmamak üzere kapanacak mı? 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum