Henry Cavill, The Witcher Setinde Sakatlandı

2 haftaya takımdan ayrı düz koşulara başlar

Pandemi sürecinde çok fazla dizi ve filmin yapımı sekteye uğradı. Ancak Netflix'in The Witcher dizisi için işler olabildiğinin en kötüsü halinde ilerliyor. Hem dizinin senaryosu pandemi nedeniyle değişikliğe uğradı, hem de oyuncu kadrosunda değişikliğe gidildi. Üstüne sette çıkan Corona vakaları nedeniyle ikinci sezonun gelmesi epey gecikti. Şimdi bir de başrol Henry Cavill'in sette sakatlandığı haberi geldi ve çekimlere yine ara verildi. The Sun'ın haberine göre Cavill'in sakatlığı çok ciddi değil ama bir süre setten uzak kalacak.

Arborfield Stüdyolarnıda yapılan aksiyon sahneleri sırasında Cavill bir anda acı içinde kalmış ve çekimler anında durdurulmuş. Olay esnasında Cavill'e bir cismin mi çarptığı yoksa kasında bir çekme mi olduğu ise bilinmiyor. Durum ambulans çağırılacak kadar ciddi değilmiş ancak tüm çekim takvimini etkileyecek. Zira oldukça ağır bir zırh giyen Cavill'in o halde yürümesi imkansız hale gelmiş.

Tıpkı bir futbolcu sakatlığını andıran bu duruma bakınca Cavill'in iki-üç hafta içinde "takımdan ayrı düz koşulara" başlayacağı düşünülebilir. Oldukça sancılı dönemler geçiren The Witcher'ın ikinci sezonu 2021 yılı içerisinde yayınlanmak üzere yoluna devam ediyor. Ancak işler bu aksaklıkla devam ederse yeni sezonu bir yıl daha beklemek zorunda kalabiliriz. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum