Henry Cavill'in Bilgisayar Toplama Videosu Büyük İlgi Gördü

O da bizden biri

Henry Cavill gerçekten de özellikle son dönemlerin en sevilen isimlerinden biri. 37 yaşındaki usta aktörün kariyerinde çok sayıda başarılı iş olsa da, özellikle de Superman ve Geralt rolleriyle çoğu kişinin gönlüne taht kurduğunu söyleyebiliriz. Dahası daha önce de çeşitli röportajlarında video oyunlarına ne kadar düşkün olduğunu açıklamıştı Cavill, zaten The Witcher'daki rolüne hazırlanırken oyunun da büyük faydasını görmüş. Hatta geçtiğimiz haftalarda da pandemi süresince evde kapalı kalmışken Warhammer figürleri boyamaya başladığını açıklamıştı.

The Witcher dizisinin ikinci sezon çekimlerine gelecek ay devam edilecek, yani Cavill'in hala oldukça boş zamanı var. Bu boş zamanı da kendisine yeni bir bilgisayar toplayarak değerlendirmeye karar vermiş.

Henry Cavill'in bilgisayar toplama videosu kısa süre içerisinde 3 milyondan fazla görüntülenme aldı, yaklaşık 40 bin de yorum var :)

Seçtiği parçalar gayet güzel, hatta toplama sırasında arada hatalar falan da yapıyor. Gayet esprili ve güzel bir video olmuş, özellikle de oyunculardan büyük ilgi görmesi çok normal.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum