Henry Cavill'in Gizli Projesi Mass Effect Mi?

Witcher, Superman derken şimdi de Shepard mı olacak?

Sosyal medya gerçekten çok ilginç bir yer. Hele ki ünlüler için daha da acayip bir platform haline gelebiliyor. Tabii bu durumu fırsata çeviren haber siteleri hiçbir olasılığı göz ardı etmiyor. Instagram hesabından "Gizli proje? Ya da üzerinde rastgele kelimeler olan sıradan bir kağıt mı? Bekleyip göreceğiz." diyerek bir sahne arkası fotoğrafı paylaşan Heny Cavill belki de önümüzdeki en büyük oyun uyarlamalarından birisini açığa çıkardı. Henry Cavill yeni Mass Effect filmi veya dizisinin yıldızı olabilir. 

Ayna önündeki fotoğrafta elindeki kağıdı okunulmayacak hale getirerek bulanıklaştıran Cavill belki de sürprizi bozmak için elinden geleni yapmış. Ancak GamePressure sitesinin acar muhabirleri çeşitli tekniklerle fotoğrafı netleştirmiş ve bazı kelimelerin ortaya çıkmasını sağlamış. Cerberus, Reaper, Geth ve Tali'Zorah gibi kelimeleri görünce anlıyoruz ki Cavill'in elinde tuttuğu kağıtlar Mass Effect filminin veya dizisinin taslağı. 

Bu gelişmelerin ardından biraz araştırma yapınca Cavill'in elinde tuttuğu kağıdın Mass Effect 3'ün Wikipedia sayfasından da alınmış olabileceğini görüyoruz. Eğer durum böyleyse Cavill yeni rolü için araştırma aşamasında gözüküyor. Her iki ihtimalde de ufukta bir Mass Effect yapımı ve yıldızının da Henry Cavill olması ihtimali var. Şimdilik hakkında sadece bu fotoğrafı bildiğimiz bu "gizli proje" ile ilgili yakın zamanda daha fazla haber almayı umuyoruz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum