Heroes of the Storm'un Yeni Yaması Yanına D.Va'yı Da Alarak Geldi

D.Va one, bad guys zero!

Son yama ile beraber Overwatch'tan transfer edilen D.Va Nexus meydanlarına indi. Bu haberi yazmadan evvel 15.000 altını feda edip kahramanı aldım ve birkaç el oynadım. Önemli yama notlarından evvel az buçuk D.Va hakkında neler düşünüyorum yazayım.

Öncelikle Warrior sınıfında olsa bile tanklık (her ne kadar oyunda tank sınıfı olmasa da, anladınız siz ne demek istediğimi) yönü daha ağır basıyor gibi çünkü Defense Matrix ile karşıdan gelen hasarı kestiği gibi hep en ön saflarda durması gerekiyor. Defense Matrix kulağa çok imba bir özellik gibi gelse de karşınıza Illidan gibi hoplayıp zıplayan bir karakter geldiğinde ya da önünüzden saldırmak yerine yanlardan atarlanmayı akıl eden oyuncular karşısında etkisiz kalıyor. Keza Defense Matrix'in bir sersemletmelik canı var. Self-Destruct özelliğinin E'de olması da o kadar korkulacak bir şey değil çünkü o kadar geç patlıyor ki genelde herkes uzaklaşmış oluyor. Ya Zarya'nın ya da Zagara'nın ultisini kullanıp herkesi ortada topladıktan sonra patlatacaksınız veya takım arkadaşlarınız kaçmaya çalışanlardan geride kalanları kurt misali sersemleterek durduracak. Mech patladığında geçtiğiniz pilot modu ise gayet efektif. Bu haliyle D.Va'yı kesinlikle küçümsemeyin çünkü aynı Overwatch'taki gibi tabancasıyla çok sağlam hasar veriyor. Mech patladıktan sonra ondan kurtulduğunuzu zannedip onu görmezden gelmeyin, bir hayli can yakıyor.

hotsdva1

D.Va haricinde Alarak, Tyrande ve Dehaka'nın yetenekleri komple gözden geçirilip, değiştirilmiş. Deneme fırsatım olmadı ama bir Alarak beceriksizi olarak belki artık karakteri oynayabilirim diye ümit ediyorum. Bunun haricinde şükürler olsun harita rotasyonu gerçekleşmiş ama döngü içinde halen Hanamura var (yeni geldiği için). Portrelerdeki level anlama karmaşası engellenmiş artık çerçeve renginizin hemen yanında açıkça Player Level'iniz yazıyor. Nexus Challange da son aşamasına girmiş durumda. Bir arkadaşınız ile 5 HotS maçı atarsanız 10'ar adet Overwatch ve Heroes of the Storm lootbox'ınıza kavuşabilirsiniz.

Hadi ben kaçtım D.Va oynamam lazım, kalp kalp. Ha unutmadan oyuna bir D.Va'nın ve Genji'nin announcer'ları da eklenmiş durumda. İkisi de 400'er shard.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum