Hideki Kamiya Dante'yle Bayonetta'yı Tek Bir Oyunda Görmek İstiyor

Muhteşem dilekler.

Devil May Cry’ın Dante’siyle Bayonetta bir araya gelirse sizce nasıl olur? Hack’n slash türü deyince akla gelen ilk iki serinin tek oyun altında olması fikri bile beni oldukça heyecanlandırdı şahsen.

İlk Devil May Cry ‘ın yönetmenliğini yapan, 2006 yılında da Capcom’dan ayrılıp PlatinumGames’in kurucu isimlerinden biri olup Bayonetta’nın senaryosunu yazan Hideki Kamiya, sevdiği karakterleri tek bir oyun altında toplama konusundaki dileklerini Japonya’da çıkan oyun dergisi Dengeki Playstation’da söylemiş. “…(Devil May Cry’dan) Dante’yle Bayonetta da oldukça eğlenceli olur. Sevgili Capcom, benim gibi biri size uyarsa her zaman yardım etmeye hazırım. En iyi dileklerimle.” diyerek gayet de ciddi olduğunu belirtmiş aslında. İki karaktere de oldukça hakim olan birinden böyle bir oyun gelmesi oyuncular için çok güzel bir haber olurdu. Tabi Devil May Cry’ın sahibi Capcom ile PlatinumGames’in önce bir noktada anlaşması gerekiyor.

Kamiya ayrıca bazı oyunlar hakkındaki isteklerini de söylemiş. “Devil May Cry ve Viewtiful Joe’ya remake, Ökami’ye de gerçek bir devam oyunu yapmak isterim.” diye belirtmiş. Hali hazırda Ökami’ye Aralık ayında remastered edilmiş hali geliyor, ancak diğer oyunlar içinse henüz bir şey belli değil. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum