Hideki Kamiya, Scalebound'u Diriltme Konusunda Ciddiymiş

Acaba görüşmelere başlamış mıdır?

Oyun dünyasının en büyük yılan hikayelerinden biridir Scalebound. 2013 yılında duyurulduğunda büyük merak uyandıran oyun, çıkışı için planlanan 2017 yılına geldiğimizde Microsoft tarafından iptal edilmişti. Ancak oyun hakkında konuşmaya devam edildi, öyle ölüp kalmadı yani. O yılın ortalarında Microsoft oyunun lisansını yeniledi, "acaba fikir mi değiştirdiler?" dedirtti ama sonra ses soluk çıkmadı.

2019 yılında oyunun Nintendo Switch'e çıkacağı söylentileri çıktı ortaya ne alakaysa. Yine aynı yıl PlatinumGames açıklama yaptı, Scalebound dirilmeyecek dedi. 2020 yılında oyunun durumu bu sefer de Phil Spencer'a soruldu, oyunun iptal edilmiş olmasına hala inanamayan oyunculara seslendi Spencer ve şöyle dedi: "Yine de belki de hala bir şeylerin geliştirildiğini düşünen insanlar için söylemek istiyorum, geliştirilmiyor."

Yıl olmuş 2022 ve Scalebound yeniden gündemde. PlatinumGames'ten Hideki Kamiya geçen hafta Scalebound konusunu Microsoft'la görüşmek istediğini söylemiş ve Phil Spencer'a çağrıda bulunmuştu. "Phil! Bu işi birlikte yapalım!" demişti Kamiya.

VGC'ye konuşan PlatinumGames başkan yardımcısı Kamiya, bu konuda şaka yapmadığını söylüyor.

"Bunu daha önce de röportajlarda dile getirmiş ve bir tepki alamamıştım, bu sefer büyük bir tepki aldım ve bunu görmekten çok memnunum. Bu bir şaka değil, bu konuda son derece ciddiyim" diyor Kamiya. Scalebound için Microsoft'la görüşmeye başlayıp başlamadıklarını ise açıklamıyor, "bunu ne teyit ne de ret edebilirim" diyor. Ama eğer Phil Spencer mesajı aldıysa Microsoft ile PlatinumGames arasında bu konuda görüşmeler ya başlamış ya da başlamak üzeredir.

YORUMLAR
Mert
16 Şubat 2022 20:09

Lisede çıkma teklifi ettiğim kız da ilk başta ciddi olup olmadığımı sormuştu. Duygularını anlıyorum Kamiya.

Parolamı Unuttum